Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Frizura

6 frizura, amit ki kell próbálnod idén télen

2022. november 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

copf fonat frizura frizura divat téli divat
6 frizura, amit ki kell próbálnod idén télen
© Fotó: Streetstyleshooters / Getty Images

A téli frizurák elképesztően változatosak. Az aktuális trendek között vannak izgalmas újdonságok, és régi nagy kedvencek. 


Bár télen sokan sapkát, kalapot viselnek, mégis nagy szerep jut a csinos frizuráknak. A változatos formázási technikákkal pedig pillanatok alatt feldobható a megjelenés. 

Ezek a legmenőbb téli frizurák

Ahogyan a trendeket, úgy a frizuradivatot is a retró és a modern stílusok találkozása jellemzi. Továbbra is jelen vannak a ’90-es évek népszerű formázási technikái, miközben megjelennek a modern, letisztult variációk.

Befejezetlen konty

A konty mindig eleganciát sugall, ám nem kell annyira komolyan venni a dolgokat. A frizura nyugodtan kelthet egy kissé hanyag hatást, ebben az esetben nem probléma, ha pár tincs kusza. Jó módszer például, ha az archoz közel eső tincseket teszed szabaddá

Buborékfonat 

A buborékfonatot talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a ’90-es évek egyik nagy kedvencéről van szó. Elképesztően könnyű elkészíteni, hiszen a magasra fogott copfot kell további hajgumikkal kiegészíteni, és kész is. Ennek ellenére látványos, így nem érdemes télen kihagyni. 

Hajcsatok 

A különféle hajcsatok, és egyéb kiegészítők régóta népszerűnek számítanak. Nyár óta pedig a hatalmas hajcsatok a kötelező kiegészítők. Télen sem kell őket nélkülözni, hiszen pillanatok alatt felfogható velük a haj. Rengeteg színben, mintában kaphatóak, érdemes a szetthez igazítani az árnyalatukat.

Barbie copf

A Barbie copf, ahogyan a neve is mutatja egy igazán bájos, mégis nőies trend. Az elkészítéséhez érdemes kivasalni a hajat, majd jöhet a magas copf. Szorosra kell fogni, és az sem gond, ha egy kevés póthajjal dobod fel a végeredményt. Elegáns viselet, de igény szerint alakítható. 

’90-es évek technikája

A ’90-es években sokan a beszárított frizurára esküdtek. A hajszárítónak és a körkefének köszönhetően nagyon dússá vált a végeredmény, ezért nem csoda, hogy annyian imádták. Természetesen a téli trendek közül sem hiányozhat, eltérő hosszúságú tincsek esetén különösen jól érvényesül a módszer. Rengeteg videót találsz róla az interneten, egy kis gyakorlással könnyen megtanulhatóak a mozdulatok. 

Apró fonatok

Az apró fonatok elkészítése nagyon egyszerű, mégis látványos. A középen elválasztott haj archoz közel eső tincseit kell befonni, és már készen is van. Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves