Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BEAUTY

Meghan Markle olyan frizurát hord, amit régebben soha nem viselhetett

2022. november 14.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

hajápolás hosszú haj királyi család új frizura új haj brit királyi család
Meghan Markle olyan frizurát hord, amit régebben soha nem viselhetett
© Getty Images/Samir Hussein

Harry herceg feleségét, Meghan Markle-t egy olyan új frizurában kapták lencsevégre, amit régebben egyáltalán nem viselhetett!


Harry herceg felesége, Meghan Markle az elmúlt időszakban a saját podcastjével, illetve a királyi családdal való nézeteltéréseivel hívta fel magára a figyelmet, ám az megkérdőjelezhetetlen, hogy a stílusa és a divathoz való érzéke kiváló. Meghan Markle azonban nemcsak az öltözködésére igényes, hanem a megjelenésére is: szépségtitkát nők ezrei szeretnék megtudni — legutóbb például egy olyan frizurával kapták lencsevégre a fotósok, melyet a királyi család dolgozó tagjaként korábban soha nem tudott viselni.

Meghan Markle megjelenése szigorú szabályokhoz volt kötve

Amióta feleségül ment Harry herceghez, Meghan Markle megjelenésének különleges szabályokhoz kell igazodnia: nem hordhat például túlságosan merész, kivágott ruhákat; ahogyan a sminkjének, valamint a frizurájának is alkalmazkodnia kell az udvari protokollhoz. A királyi családból való hivatalos távozásuk, valamint gyermekeik születése után azonban egyre lazábban veszik ezeket a szabályokat, ami miatt Meghan Markle nemrég új frizurát villantott.

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

A királyi család aktívan dolgozó tagjaként Meghan Markle számára elő volt írva, hogy Katalin hercegnéhez hasonlóan nem változtathat drasztikusan sem a hajszínén, sem a hajviseletén — azonban amióta Harry herceggel együtt felmentést kaptak az udvari tisztségük alól, ez jelentősen megváltozott.

Meghan Markle új frizurája egyszerűen fantasztikus

Meghan Markle a királyi család dolgozó tagjaként korábban csak kontyban vagy hátratűzve, enyén hullámosan, illetve a lazább megjelenéseken lófarokba kötve hordhatta a haját: esélye sem volt rá, hogy hajhosszabbítása legyen, esetleg befonva, vagy kiegyenesítve viselje a frizuráját.

Nemrég azonban egy amerikai életvezetési tanácsadóval, Fabkasival futott össze, akivel közös képen örökítették meg a találkozást. Meghan Markle az új fotón feltételezhetően meghosszabbította a haját, amit teljesen kibontva, egyenesre vasalva viselt. Az új frizura egyszerűen fantasztikusan áll a hercegnének, aki láthatóan jobb formában van, mint valaha!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves