Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIR TREND

Itt a rózsás konty, ami idén nyáron mindenki kedvence

2023. június 18.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

rózsa frizura haj hajtrend konty nyári frizura
Itt a rózsás konty, ami idén nyáron mindenki kedvence
© Getty Images/Max Mumby

A tavaszi-nyári szezon legmenőbb frizurája lett a virágokat idéző rózsás konty, aminél szebbet még garantáltan nem láttál! 


Annak ellenére, hogy a 2023-as év tele van izgalmas hajtrendekkel, a rózsás konty az egyetlen olyan új frizura, ami kevés erőfeszítéssel elegáns megjelenést tud kölcsönözni a hajkoronádnak. Bár a szalagavatókon és az esküvőkön már évek óta előszeretettel alkalmazzák a fodrászok ezt a különleges hajtrendet, divatvilágban még csak most kezdett el megjelenni ezt a frizura!

A RÓZSÁS KONTY FRIZURA ELEGÁNS, SIKKES ÉS NAGYON NŐIES

A 2023-as őszi-téli divatheteken először a Jason Wu márka backstagében tűntek fel ezek a nagyon elegáns kontyok, később aztán Christian Siriano, a Sacai, a Dolce&Gabbana, a Saint Laurent és az Alexander McQueen bemutatóin is láthattuk felbukkanni az ultra sikkes rózsás kontyokat. Joggal mondható tehát, hogy a divatipar teljesen beleszeretett ebbe a kontyba, amit egyébként nem is olyan nehéz elkészíteni.

Getty Images/Dave Kotinsky
Getty Images/Dave Kotinsky 

Bár első ránézésre rendkívül bonyolultnak tűnik ennek a kontynak az elkészítése, a profi fodrászok számára valójában gyerekjáték megvalósítani ezt a frizurát. Szerencsére egy kis kézügyességgel és odafigyeléssel te is meg tudod magadnak valósítani, csupán pár mini hajgumi és hullámcsat szükséges hozzá!

Így készítsd el egyszerűen a rózsás konty frizurát! 

Első lépésként fésüld ki és kösd lófarokba a hajad olyan magasságban, ami köré a kontyot szeretnéd. Utána válaszd szét legalább kettő, de még jobb, ha négy-hat-nyolc különböző részre a hajadat, amiket kettesével fonj körbe egymással. Ezeket aztán gumizd be egyenként, majd fond ezeket is össze és mire a végére érsz, kezdődhet is a konty készítése! 

A rendkívül impozáns, csavart hatású lófarkot óvatosan, stabil kézzel, a hullámcsatok segítségével rögzítsd a hajad köré úgy, hogy a végeredmény stabil legyen. A kontyod addig csavard a lófarok köré, amíg teljesen el nem fogynak a tincseid, végül fújj rá egy kis hajfixáló sprayt, hogy sokáig stabil legyen. A végeredmény fantasztikus lesz! Mutatjuk is videón, hogyan készítsd el lépésről lépésre.

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves