Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIR TREND

Ez lesz a legmenőbb frufru 2023-ban

2023. április 24.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

bella hadid frizura frizura trend frufru hajtrend hajtrendek
Ez lesz a legmenőbb frufru 2023-ban
© Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Most már egyértelmű: az egyenesre vágott frufruk a legnépszerűbb frizurák, sorra vágatják maguknak a sztárok!


A 2023-as év tele van jobbnál jobb hajtrendekkel: az olasz bob és a clavicut sorra hódítja meg a szépségipart, a tavasz legmenőbb hajszínéről, a rézvörös árnyalatú crunette-ről nem is beszélve! Ezeken kívül a rövid power bob frizura is rendkívül népszerű a fodrászoknál, csakúgy, mint a frufruk. Idén ráadásul egy halom sztár vágatott magának frufrut: Megan Fox, Taylor Swift és Camila Cabello is kipróbálta ezt a hajtrendet, aminek legnépszerűbb változata nem más, mint a következő egyenes fazon! 

AZ EGYENESRE VÁGOTT FRUFRUK MOST A LEGSZEXIBB HAJVISELETEK

Bár az egyenesre vágott frufruk régebben kifejezetten cikisnek számítottak, ma már szó sincs arról, hogy ódivatú lenne ez a hajviselet, sőt! Az utóbbi pár hétben Naomi Campbell, Gabrielle Union és a Kőgazdag ázsiaiak című film főszereplője, Constance Wu is adott egy esélyt ennek a hajtrendnek, ami szabályosan berobbant a sztárvilágba.

Getty Images/Dimitrios Kambouris 
Getty Images/Dimitrios Kambouris 

Dakota Johnson például világéletében frufrus lány volt, a legtöbb alkalommal viszont a mostanában szintén nagyon divatos pillangós hajvágást és a hozzá illő frufrut kérte a fodrászától – ez azonban már a múlt. Tavaly óta a színésznőt is egyenes frufruval látni és esze ágában sincs más frizurát választani! A fodrászok szerint ez többek között azért lehetséges, mert Dakota Johnson arcformájához hasonló ovális fejtípusokon rendkívül jól mutat ez a viselet.

Lerövödíti a magas homlokot, kerekebbé és szimmetrikusabbá teheti az arcot egy ilyen frufru. Szépen keretezi a tekintetet és már önmagában is egy remek frizurát ad, akkor is, ha semmit sem csinálunk vele 

– mondja Justin Toves-Vincilione hajstylist, aki szerint nagy rá az esély, hogy a következő hónapokban még több sztár láthatunk ezzel a frufruval megjelenni, mert szinte mindenkinek jól áll ez a haj.

A FODRÁSZOK SZERINT EZZEL A FRUFRUVAL SZEBB LESZ AZ ARC

Szerencsére nemcsak ő, hanem még fodrászok ezrei gondolják így: sokak szerint nem csupán az ovális, hanem a szív és négyzetes fejformával rendelkező nőknek is remekül áll ez a frizura, mert mélységet és karakterességet kölcsönöz az arcnak. Ezt minden bizonnyal Lilly Collins, az Emily Párizsban című sorozat színésznője is meg tudja erősíteni, akinek szív alakú arcát csak még bájosabbá teszi az egyenesre vágott frufru. 

Getty Images/Taylor Hill 
Getty Images/Taylor Hill 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves