Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIRCUT

3 bob frizura, ami tavasszal hódítani fog

2023. március 08.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bob hajtrend Zendaya Hailey Bieber Kourtney Kardashian hajtrend 2023
3 bob frizura, ami tavasszal hódítani fog
© Instagram/@zendaya

A bob frizura 2023 legnagyobb trendje, így viselik a sztárok! 


Kétségtelen, hogy 2023-ban a bob frizura okozta a legnagyobb meglepetést. A vagány hajfazon már korábban is felbukkant, ám tavasszal mindenhol ezzel fogunk találkozni. 

Így trendi a bob idén

A tavaszi frizuradivatot egyértelműen a ’60-as évek nagy kedvence, a bob uralja. A hajfazon igazán sokoldalú, változatosan formázható, a különféle vágási technikáknak köszönhetően egyszerűen az arcformához igazítható. Többféle formában felbukkan az aktuális trendek között, nagyon felkapottnak számít a chopped bob és a power bob. 

Zendaya bob frizurája remek inspirációforrás lehet, ha nem szeretnél túlságosan rövid fazont, és kedveled a dús hatást. A tincsek ebben az esetben nem egyformák, van köztük átmenet, amitől az egész hajtömeg sokkal texturáltabb hatást kelt. Trükközhetsz a választékkal, vagy akár egy frufruval is kiegészítheti a fodrász.

Kourtney Kardashian a power bob mellett szavazott, és remekül tette. A rövid fazon csodásan áll neki. A power bob esetében kicsivel nehezebb a formázás, de ebből is könnyedén kihozható a maximum. A fazonnál a választékot mindig középre helyezik, a tincsek pedig teljesen egyforma hosszúságúak. 

Hailey Bieber a power bob egy kicsit lazább verzióját választotta. A tincsek első látásra itt is egyformák, ám kicsit texturáltabb lesz a végeredmény, és még a formázás is könnyebb!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves