Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Killer BOB

5 bob frizura, ami hódítani fog idén nyáron

2023. április 12.

2 perc olvasás

ELLE

divat bob frizura haj
5 bob frizura, ami hódítani fog idén nyáron
© Fotó: Instagram/HaileyBieber

A bob hatalmas trend most, mutatjuk, milyen változatokban a legmenőbb most ez a frizura!


A bob az angol kifejezés a vállig érőre vágatott frizurára, és most ez a haj az egyik legnagyobb trend. Öt változatot mutatunk belőle, minden bizonnyal valamennyi hódítani fog idén nyáron.

1. Olasz bob

Az olaszországi nyár hangulatát idézi ez a romantikus, elegáns, extranőies változat. De persze nem kell olasznak lenni ahhoz, hogy az ember ilyet viselhessen, alább például Zendayán láthatod ezt a frizurát. A választék nem középen van, ez egy aszimmetrikus bob, hullámokkal, göndör gyűrűkkel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

2. Szimmetrikus-klasszikus

Jó ellenpontja ez a frizura az olasz bobnak. Sokkal kisebb volumenű, az egyenes hajúak frizurája ez. Hailey Bieber már hónapok óta viseli: egyszerűen középen ketté van választva, nem kell vele sokat vesződni, viszont nagyon menő most.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

3. Bob, de frufruval

Ha valamiért nem jön be neked a fenti két verzió, ne felejtsd el, hogy a bob frufruval együtt is nagyon divatos most. Ha úgy érzed, a frufruval jobban áll neked ez a frizura, Maya Hawke Instáján nézz körül például, mert ő pontosan egy ilyen bobot választott.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

4. Oldalsó választék

Margot Robbie nagyon megelőzte a korát, mert sokan most az ő öt évvel ezelőtti fotóit is újranézik inspirácónak. A bob frizurát ugyanis oldalsó választékkal is lehet kombinálni, úgy méghozzá, hogy a haj az egyik oldalon a fül mögé megy, a másikon viszont egészen sokat takar az arcból.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

5. Kifelé göndörödő

Ha szereted a retrós hangulatú frizurákat, azt is kipróbálhatod, hogy kifelé göndöríted a hajvégeket. Raye egy most feltörekvő énekesnő, aki nemcsak arra figyelmeztet, hogy ezzel a stílussal is mekkora telitalálat tud lenni a bob, de arra szintén, hogy a nem természetes színekkel is lehet ám kísérlezetni ennél a hajhossznál.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAYE (@raye)

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves