Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

Ez lesz 2023 legnépszerűbb hajtrendje

2023. február 15.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

trend frizura frizura divat hajtrend Zendaya Jenna Ortega
Ez lesz 2023 legnépszerűbb hajtrendje
© Daniele Venturelli / Getty Images

Már most kiderült, hogy melyik hajtrend tarja majd lázban a nőket, Jenna Ortega imádja! 


2022 igazán változatos volt a hajtrendek szempontjából. Idén sem fogunk unatkozni, rengeteg izgalmas fazonnal találkozhatunk, ám van egy, ami már kiérdemelte magának az első helyet. 

A hajtrend, ami a sztárokat is meghódította

Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is a rövidebb frizurák kerülnek középpontba. Az évek óta népszerűnek számító bob egyik új verziója pedig már most nagyon felkapott. A chopped bob a jól ismert fazonon alapszik, de kicsit hosszabb, rétegesebb, emiatt sokkal látványosabb, textúráltabb lesz a végeredmény

A chopped bob esetében a tincseket mindig eltérő hosszúságúra vágják, a leghosszabb rétegek pedig maximum a vállig érnek. A formázásnál szintén nem kell nagyon percíznek lenni, jöhetnek a lazább hullámok, vagy a ’90-es évek inspirálta beszárítás. 

hajtrend-2023
Fotó: Kevin Winter / Getty Images

A legnagyobb különbség a chopped bob és a bob között, hogy az utóbbi esetében sokkal simábbak a tincsek. Az új verzió viszont a rétegektől válik nagyon izgalmassá, trendivé. A különféle göndörítési technikákkal pedig még nagyobb volument adhatsz a hajnak. 

A sztárok sem maradtak ki a chopped bob trendből. Jenna Ortega már a Golden Globe-gálán ezzel a hajjal jelent meg, ám Zendaya sikkes verzióját sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. 

hajtrend-2023
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images

Természetes hullámokkal is működik, a legnagyobb előnye a fazonnak, hogy nagyon könnyen formázható. Variálhatod a választékot, esetleg kirpóbálhatod egy hosszabb frufruval.  

hajtrend-2023
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves