Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

2023 legmenőbb hajszíne a kávé: ezeket az árnyalatokat próbáld ki

2023. április 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

divat trend frizura hajfestés hajszín
2023 legmenőbb hajszíne a kávé: ezeket az árnyalatokat próbáld ki
© Jon Kopaloff, Mason Poole/Parkwood Media, Raymond Hall / Getty Images

Idén sok különleges hajszínnel találkozhatunk, a trendek remekül keverednek. Ám mind közül a kávé a legnépszerűbb árnyalat, ami sokkal több, mint a klasszikus barna. 


A kávé inspirálta hajszíneknél nehéz izgalmasabbat, vonzóbbat találni ebben az évben. A paletta nagyon széles, a barna hajtövektől kezdve, az egészen a sötétebb árnyalatokig, miközben az ilyen festésekben sokszor már a fekete tincsek is megjelennek. 

Ezek a legszebb kávé ihlette hajszínek

Ősszel egyértelműen a pumpkin spice hódított, tehát a vöröses, rezes árnyalatok voltak a legdivatosabbak. A fodrászok még a szőkét is megfűszerezték kicsit, a hideg tónusokat felváltották a meleg árnyalatok. Most a barnánál ugyanezt figyelhetjük meg. 

Vanília latte 

Talán az egyik legvilágosabb hajszín, ami alapvetően szőke, sötétebb hajtövekkel, és tincsekkel. Kevésbé hamvas, inkább krémes, meleg, pont, mint egy habos kávé. A festési technikával remekül lehet trükközni, hiszen a barna tincsek dúsabbnak mutatják a hajat, így ez mindenképp felírandó az előnyök listájára.

kave-hajszinek-2023
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images

Caramel frappuccino

Ez a meleg, vibráló tónus minden évszakban remekül működik, idén tavasszal mégis nagyon sok figyelmet kap. Lágy, olyan mintha folyékony arany lenne, vagy karamella. Innen ered a neve is. A meleg barna árnyalatot a fodrászok rezesebb, világosabb tónusokkal dobták fel, ettől lesz ennyire látványos. 

kave-hajszinek-2023
Fotó: Mason Poole/Parkwood Media / Getty Images

Cold brew

A hajszín alapja a sötétbarna, de fontos, hogy egy meleg árnyalatot válassz. Ebbe ezután jöhetnek a pár tónussal világosabb tincsek, melyek tökéletesen beleolvadnak a frizurába. Ugyanakkor mégis nagyon izgalmassá, frissé varázsolják a végeredményt, akárcsak a kedvenc jegeskávéd. 

kave-hajszinek-2023
Fotó: Raymond Hall  / Getty Images

Macchiato

A lágy macchiato hajszín a karamell és az eszpresszó tökéletes keveréke. Egyszerre hideg és meleg, mivel mindkét tónus dominál benne. Sötétbarna alappal készül, fokozatosan jelennek meg benne a világosabb részek. 

kave-hajszinek-2023
Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves