Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIRSTYLE

A power bob frizura 2023 legnagyobb hajtrendje

2023. február 21.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bob hajtrend bob haj 2023-as trendek power bob
A power bob frizura 2023 legnagyobb hajtrendje
© NBC / Getty Images

A chopped bob után megérkezett a power bob, amit imádni fogsz! 


Az elmúlt években a bob frizurának számos verziója bukkant fel. Vannak rövidebb, hosszabb változatok, és a tincseknek sem muszáj teljesen egyforma hosszúságúnak lenniük. Most itt az újdonság, a power bob, ami lázban tartja a nőket! 

A power bob hihetetlenül látványos megjelenést garantál

Kevesen tudják, de a bob eredetileg az 1800-as évek végén bukkant fel. Bár évtizedekre volt szükség, mire valóban népszerű lett, a merőszebb nők, már ekkoriban megpróbálták kifejezni az egyediségüket a frizurájukkal. A hajviselet azóta számos módon megjelent, a legfelkapottabb a hatvanas-hetvenes években volt.

power-bob-2023
Fotó: NBC / Getty Images

Az utóbbi években sokféle formában jelen volt. Idén két újdonsággal is találkozhatunk a palettán, az egyik a chopped a másik pedig a power bob. Az előbbit a lágy textúrák jellemzik, míg az utóbbinál a lényeg a tincsek egyforma hossza. 

power-bob-2023
Fotó: NBC / Getty Images

A power bob esetében a választék legtöbbször középre esik, és roppant erőteljes. Így a haj teljesen szimmetrikusan válik ketté. Minden tincs egyforma hosszúságú, ettől az egész nagyon erőteljes, határozott hatást kelt. A hajviselet innen kapta a nevét. 

power-bob-2023
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images

A frizura esetében is szóba jöhet a frufru, mely gyakran egészíti ki a bob fazonokat. Ez lehet rövidebb vagy hosszabb, de a hangsúly ebben az esetben is a minimális textúrán, és az egyforma tincseken van. Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves