Quantcast

Újdonság

Már itthon is elérhető a sztárok kedvenc C-vitaminos szérumja

Már itthon is elérhető a sztárok kedvenc C-vitaminos szérumja

Magyarországon is bemutatkozik az esztétikai bőrgyógyászok világszerte legkedveltebb prémium márkája, a SkinCeuticals.

Végre itthon is elérhetők a SkinCeuticals orvos esztétikai bőrápolók a L’Oréal forgalmazásában. A nagy múltú orvos-esztétikai márkát világszerte orvosok ezrei használják esztétikai beavatkozásokhoz, és javasoljak pácienseiknek otthoni alkalmazásra is. Az orvosi háttérrel rendelkező, magas hatóanyagtartalmú SkinCeuticals arcápolók filozófiája három fő pillérre épül: megelőzés, védelem és korrekció. 

Celebek kedvence

A vezető kutató és bőrspecialista, dr. Sheldon Pinnell által alapított SkinCeuticals márka mindig is megelőzte korát az innovatív készítmények és alapanyagok területén. Az antioxidánsoknak a bőrápolásban betöltött szerepének úttörőjeként dr. Pinnell elsőként szabadalmaztatta a C-vitamin egy stabil formáját, amelyről bebizonyosodott, hogy hatékonyan bejut a bőrbe, és a bőr természetes antioxidáns-védelmének nyolcszorosát nyújtja. A márka antioxidáns készítménycsaládja máig etalon a külsőleg alkalmazott antioxidáns bőrápolás területén. A SkinCeuticals megalapításakor dr. Pinnell már közel 40 évnyi kutatással és tapasztalattal rendelkezett, és a márka azóta is elkötelezetten olyan élvonalbeli arcápolók kifejlesztésére törekszik, amelyek komoly hatással vannak az arcbőrre a hosszú távú és látható eredmények elérése érdekében. A márka készítményei közül több ikonikus rangra emelkedett, és világhírű modellek, színésznők, sztárok kedvencévé vált.

A magas koncentrációjú hatóanyagok és a szigorú tesztelés mellett a SkinCeuticals arckrémeket, szérumokat úgy fejlesztik ki, hogy egymással szinergiában működjenek, így bár egy-egy készítménnyel is látványos eredményt lehet elérni, a készítményeket testre szabott rendszerben használva a hatás tovább fokozható. A SkinCeuticals vezető bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel, a világ legjobb tudósaival, kutatóival működik együtt, és mindegyik készítménye rendkívül sok klinikai vizsgálaton esik át, hogy minden egyes formula a lehető legjobb minőségű és hatékonyságú legyen.

A márka különösen híres az antioxidáns szérum-kínálatáról, amelyeket a formulák stabilitásának megőrzésére céljából jellegzetes barna üvegekbe töltenek. Ezek a hatékony szérumok segítenek megvédeni a bőrt a környezeti agresszoroktól, például a látható fénytől, a légszennyezés részecskéitől és az olyan életmódbeli tényezőktől, amelyek ártalmasak lehetnek a bőr szépsége szempontjából.

Ikonikus szérum

A többszörösen díjnyertes SkinCeuticals C E Ferulic szérum a márka ikonikus terméke. A Skinceuticals C E Ferulic szérum szabadalmazott nappali szérum, amely véd a környezeti hatásokkal szemben, csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Hármas antioxidáns, amelyet tiszta C-vitaminnal, ferulinsavval és E-vitaminnal gazdagítottak. Klinikailag bizonyított, hogy akár 41%-kal csökkenti az UV-sugárzás, az ózon és a kipufogógáz által létrejövő szabad gyökök által okozott oxidatív károsodást. Szinte minden bőrtípusra alkalmas.