Quantcast

sejtfiatalítás

Ismerd meg az Esthederm-et!

 Bemutatkozik az anti-aging és a fényvédelem meghatározó szereplője.

Amíg mi az otthonainkba zárkózva vártuk a karantén végét, egy új, különleges szereplő lépett a hazai kozmetikai piacra: megérkeztek az Institute Esthederm bőrápolók, egyenesen Párizsból, kifinomult stílusban, francia eleganciával. A márka mottója: a szépség kortalan, azaz fő fókuszát a pro age szemléletre, a bőr fiatalon tartására helyezi.  A dokumentált terméktesztek mellett a márka népszerűsége és hűséges használóinak széles tábora is bizonyítja, hogy az Esthederm nemcsak ígér, de be is váltja az ígéreteit.

Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Arcápolói ökobiológiai elven, a bőr biológiai működését tiszteletben tartva, azt segítve, támogatva fejtik ki hatásukat, mintegy 600-féle bőrazonos, biomimetikus hatóanyagot felhasználva, amelyeket a bőr sajátjaként ismer fel.

Egyedülálló szabadalmaik tudományos hátteret biztosítanak a bőr kortalan szépségének, mivel a kíméletes készítmények sejtszinten támogatnak minden bőrtípust fiatalságának és egészségének megóvása érdekében. Az Esthederm Cellular Water szabadalma a bőr fiatalos üdeségét biztosítja, Time Control System eljárásuk a fiatal sejtek energiahatékonyságát fenntartva lassítja a biológiai öregedést, a Repair technológia regeneráló aktív összetevők magas koncentrációjával serkenti a bőr kollagén- és elasztintermelését – és ez csupán néhány egyedülálló eleme annak a széles eszköztárnak, amivel felveszik a harcot az idő múlásával.

A termékek alapja: celluláris víz

Van valami, ami minden termékben közös, ez pedig a Cellular Water, egy olyan különleges víz, ami már önmagában véve vetekszik egy szérum hatékonyságával! Az Institute Esthederm-nek sikerült kifejlesztenie a fiziológiás vízzel azonos felépítésű celluláris vizet, amely tökéletesen hasznosul a bőrben: az anyagcseréjét elősegítve támogatja a fiatalságának megőrzését. Ez pedig nagyon jó hír, hiszen a kozmetikumok legnagyobb százalékát (akár 70%-át is) a víz teszi ki, ami hagyományos formájában nem más, mint egy semleges segédanyag. Ezzel szemben az Esthederm termékekben található celluláris víz maga is egy rendkívüli hatóanyag, így gyakorlatilag 100%-ban hatékony terméket kapunk! A celluláris víz Eau Cellular néven, permet formájában „tisztán” is elérhetőamivel bármikor - akár sminken keresztül is – elláthatjuk egy kis fiatalító energiával a bőrünket. 

 

Az újjászületés luxusa: professzionális kezelések

Ízig-vérig francia luxusmárkaként az Institute Esthederm nem érhette be csupán az otthoni arcápolással: speciális, lifting hatású masszázstechnikáival olyan bőrfeszesítő, energizáló, nyirokkeringést serkentő kozmetikai kezeléseket dolgozott ki, amelyek az újjászületés luxusát nyújtják. A holisztikus terápiák, esztétikai orvoslás és gyógytorna technikáira építkező, tudományos igényességgel kialakított kezelések nemcsak stimulálják a bőrszövetet, de helyreállítják a szervezet egyensúlyát is, miközben biztosítják a bőr számára a regenerálódáshoz és a bőr feszességének megőrzéshez szükséges éltető energiát.

A márka kiemelt patikákban, kozmetikákban, esztétikai bőrgyógyászoknál valamint partner webshopokban elérhető, bővebb információ: www.esthederm.hu