Quantcast

Fiatalító tavaszi bőrápolási rutin

Institut Esthederm Excellage

Fiatalító tavaszi bőrápolási rutin

Idővel bőrünk jelentősen veszít hidratáltságából, feszességéből és az arc természetes kontúrjai is megereszkednek. A sejtek közötti kommunikáció legyengül, mely a bőr sűrűségéért és ragyogásáért felelős.

BŐRTÖMÖRSÉG – TÁPLÁLÁS - RAGYOGÁS

 A meggyengült sejtkommunikáció miatt a bőr üdesége és tömörsége jelentősen csökken, az arcunk veszít kontúrjából és természetes fényéből. Az Esthederm Excellage termékcsalád serkenti és elősegíti a sejtek kommunikációját, valamint megerősíti a bőr védőrétegét, így fokozza a ragyogást és intenzíven táplálja a száraz, megereszkedett bőrt.

Az Institut Esthederm Excellage termékcsalád tagjai tökéletesen kiegészítik egymást a mindennapos bőrápoláshoz. Használatukkal a ráncok és a finom vonalak csökkennek, a bőr érezhetően simább lesz és visszanyeri ragyogását. A termékcsalád sajátossága, hogy a sejtek mélyéről a bőr felszínéig hidratálja a bőrt, így hosszútávon fokozza a bőr tápláltságát és tömörségét.

Az Excellage aktív hatóanyagai segítik a bőr regenerálódását, kínai teaolajjal és növényi biopolimerrel nyújt intenzív ápolást a bőrnek, így a bőrkép hosszútávon feszesebbé és egyenletesebbé válik. A komplett Excellage termékcsalád, melyben krém, szérum és szemkörnyékápoló is megtalálható könnyedén beilleszthető a mindennapos bőrápolási rutinba.

Excellage Szérum 30ml

Az első szérum, mely helyreállítja a sejtek közötti kommunikációt, segítségével a bőr visszanyeri természetes ragyogását és frissességét. Különlegessége, hogy a sejtek mélyéről kiindulva a bőr felszínéig hat, aktív hatóanyagai pedig elősegítik a bőr minőségének javulását és az egységesebb bőrtónus kialakulását. Kellemes, bársonyos szérum-krém textúrájával gyorsan beszívódik a bőrbe, használatával az arcbőr visszanyeri természetes frissességét és vitalitását.

Ideális arcra, nyakra és dekoltázsra reggel és esti használatra.

 

Excellage Krém 50ml 

Nappali és/vagy éjszakai használatra is ideális gazdag hidratáló, mely intenzíven és tartósan táplálja, feltölti és megnyugtatja a bőrt. Használatával a bőr láthatóan kisimul és feszesebb lesz, a ráncok és a finom vonalak láthatóan csökkennek.

Regeneráló technológiája serkenti a kollagéntermelést és meggátolja a bőr rostjainak roncsolódását, kellemes textúráját a bőr azonnal felveszi és bársonyos érzetet eredményez. Használatával az egyenetlen bőr láthatóan kisimul, az arcszín ezáltal egységesül és ragyogóbbá válik.

Ideális arcra, nyakra és dekoltázsra reggel és este mindennapos használatra.

 

Excellage Szemkörnyékápoló 15ml 

A szemkörnyék az arc egyik legérzékenyebb területe, ezért különösen figyelnünk kell a megfelelő és gyengéd ápolására. Az Excellage szemkörnyékápoló, intenzíven táplálja, megnyugtatja és tartósan feltölti a szemkörnyék területét. Zamac applikátora segítségével elősegíti a keringést és azonnal éberebb tekintetet, illetve ragyogóbb bőrképet biztosít. A szemkörnyék bőre így láthatóan feszesebb és üdébb lesz, a tekintet pedig kipihentebbnek és élettel telibbnek tűnik.

Ideális reggeli és esti használatra, zamac applikátorával egyszerűen felvihető a szem alatti környékre.

Az Excellage termékeket főként elvékonyodott, az öregedés jeleit már mutató, feszességét, ragyogását vesztett bőrre ajánljuk, illetve érzékeny bőrre is használható. Az Excellage kitűnő választás az arc hidratálására, üdítésére és a bőr minőségének javítására és az öregedés látható jeleinek halványításában.

A hosszantartó és igazán látványos eredményért próbálja ki az Esthederm kozmetikusoknál elérhető Excellage kozmetikai kezelést, mely tökéletesen kiegészíti és felerősíti az Excellage bőrápolási rutin hatását. A termékeket keresse az esthederm.hu oldalon, az Esthedermet forgalmazó patikákban, webshopokban, illetve kozmetikusoknál és orvosoknál.