Quantcast

Ismerd meg a legújabb öregedésgátló készüléket! (x)

Ismerd meg a legújabb öregedésgátló készüléket! (x)

Bemutatjuk az ageLOC Galvanic Spát!

BEMUTATJUK az ageLOC Galvanic Spát!

Kicsi, elegáns és hatékony – a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa egy olyan modern öregedésgátló készülék, amely áttörést jelentő technológiát és szabadalmazott összetevőket kombinál. A Galvanic Facial Gels with ageLOC (arckezelő gélek ageLOC-kal) és a Tru Face Line Corrector (ránctalanító) termékeinkkel együtt használva leszámol az öregedés látható jeleinek forrásával. Elhalványítja a ráncokat és barázdákat, felfrissíti az arcbőrt a gyönyörű és fiatalos megjelenésért, valamint revitalizálja a test és a fej bőrét.

A fiatalos bőr titka a Nu Skin innovatív tudományos hátterében rejlik. A készülék önszabályozó galvánáramot alkalmaz a Facial Gels arckezelő gélek öregedésgátló összetevőinek bőrbe juttatásához. Ezzel a technológiával kozmetikákban találkozhatunk, a hatékonysága pedig magáért beszél. Ez a sokoldalú készülék az arc, a test és a fejbőr számára kifejlesztett kiegészítőkkel és készítményekkel kombinálható, amelyekkel otthonod kényelmében vetheted magad alá egy igazi kozmetikai szépítkezésnek.

A 2003-as bevezetése óta a Galvanic Spa, a kezelőfejek és a készítmények is gyakran átalakultak, ahogy rendszeresen felülvizsgáltuk őket, és ezáltal eljutottunk ahhoz a készülékhez, amit ma ismerünk. A modern, intuitív és könnyen használható Galvanic Spán található egy felhasználóbarát LED-kijelző, ezenfelül pedig olyan ergonómiai vonalakkal jött létre, amelyek megkönnyítik a készülék fejbőrrel, testtel és arccal való érintkezését. Nem kell tovább találgatnod, feltártad a ragyogó és fiatalos megjelenésű bőr titkát!

AMIÉRT SZERETJÜK

 • Laboratóriumi kutatások igazolják, hogy a galvánáram használata javíthatja az öregedésgátló összetevők bőrbe jutását.
 • A Galvanic Spa és a kiegészítő készítmények hatékonyságának bemutatása vajmi egyszerű.
 • Az ageLOC Galvanic Spa és a kiegészítő készítmények öregedésgátló hatása saját otthonunk kényelmében tapasztalható meg.
 • Egy sokoldalú készülék négy cserélhető kezelőfejjel arcra, testre és fejbőrre:

  • ageLOC Face Conductor (arckezelőfej) - a nagy, barázdált felület gondoskodik a Galvanic Spa Facial Gels arckezelő gélek bőrrel történő folyamatos érintkezéséről, és az ageLOC összetevők bőrbe jutásáról.
  • Focus Area Conductor (célzott kezelőfej) - az érintkezési felület középpontján található lapos, sima, ovális kezelőkorong elősegíti a bőrrel való folyamatos érintkezést, így fokozza a Tru Face Line Corrector ránctalanító kulcsösszetevőinek bőrbe jutását a célzott területen.
  • Body Conductor (testkezelőfej) - az összetevők bőrbe jutásáról három lekerekített fej gondoskodik; ez a kezelőfej könnyen használható az ageLOC Body Shaping Gel alakformáló géllel.
  • Scalp Conductor (fejbőrkelezőfej) - a fésűszerű kezelőfej könnyedén siklik a fejbőrön, miközben biztosítja a szoros kapcsolatot a Nutriol® Intensive Scalp & Hair Serum (intenzív fejbőr- és hajápoló szérum) összetevői és a fejbőr között.
főbb jellemzők

 • Megvilágított kijelző - a világos és impozáns LED-kijelző modern, logikus és intuitív.
 • Intuitív használat - nincs szükség találgatásra. Az időtartam és a polaritás előre be van programozva, így alkalmazkodik a kiválasztott programhoz.
 • Ergonomikus kialakítás* - a kezelőfejek alakjuk folytán nagyszerűen követik az arc, a fejbőr és a test kontúrvonalát, ezáltal gondoskodnak a bőr és a készülék folyamatos érintkezéséről.
 • Automatikusan alkalmazkodik a bőrhöz - a hatékony alkalmazás érdekében a megfelelő áramerősséget állítja be.
 • Hangjelzések - 10 másodpercenként sípol, valamint új hangjelzés jelöli a kezelés végét és az elemcsere szükségességét.
 • Két év garancia - az eredeti vásárlás dátumától számítva.
HASZNÁLAT

Használd az ageLOC Galvanic Spát a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC (arckezelő gélek ageLOC-kal), a Tru Face® Line Corrector (ránctalanító), az ageLOC Body Shaping Gel (alakormáló gél) és a Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum (intenzív fejbőr- és hajápoló szérum) termékekkel! A használat lépésit a Felhasználói kézikönyvben találod.

TUDTAD?

Az embereknek különböző szintű áramerősségre van szükségük. Az ageLOC Galvanic Spa lehetővé teszi az áram automatikus beállítását a különféle igényeknek megfelelően, ezáltal mindenki számára a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb kezelést biztosítja. Az áram megfelelő beállításához a készülék szabályozott töltéseket küld a bőrbe, és megméri, hogy mennyi idő alatt térnek vissza. Ekkor a készülék kiválasztja a bőrnek legmegfelelőbb áramerősséget. Ez az egyszerű eljárás kiváltja az évekig tartó kozmetikusképzést, mely alatt elsajátítható a hatékony kozmetikai galvánkezelési technika.

Az ageLOC Galvanic Spával kompatibilis termékek

Az ageLOC Galvanic Spával kompatibilis készítmények töltéssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a készülékkel való működésüket. A készülék kizárólag a következő készítményekkel használható:

 • Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC (arckezelő gélek ageLOC-kal)

  • Leszámolnak a bőröregedés látható jeleinek forrásával, és elősegítik a meggyötört, fáradt bőr fiatalos, élettel teli megjelenését.
 • Tru Face Line Corrector (ránctalanító)

  • Segít csökkenteni a finom ráncok és barázdák megjelenését. A legjobb eredményekért használd együtt az ageLOC Galvanic Spával!
 • ageLOC Body Shaping Gel (alakformáló gél)
 • Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum (fejbőr- és hajápoló szérum)
 • Az készítmény egy kifejezetten az ageLOC Galvanic Spával együtt használatos, különleges formulát tartalmaz, amely olyan kulcsfontosságú összetevőkkel látja el a fejbőrt és a hajtöveket, amelyek új élettel töltik fel a hajat.
Kiegészítő termékek

 • ageLOC Future Serum (szérum) - ageLOC összetevő-keveréket juttat a bőrbe a bőröregedés látható jeleit kiváltó források megcélzása végett. Ez a luxusminőségű szérum klinikailag igazoltan nyolcféle hatékony módon eredményez fiatalosabb megjelenésű bőrt: a fiatalos bőrszerkezet támogatásával, a bőrfelszín kisimításával, az apróbb ráncok és barázdák megjelenésének mérséklésével, a ragyogás növelésével, a pórusok láthatóságának csökkentésével, a bőr tónusának egyenletesebbé tételével, az elszíneződés megjelenésének csökkentésével és a hidratáltság növelésével.
 • ageLOC Radiant Day SPF 22 (22 faktoros nappali hidratálókrém) - egy könnyű, mindennapi használatra kifejlesztett emulzió, amely hidratálja a bőrt és csökkenti az öregedés látható jeleit, miközben a bőrragyogást elősegítő összetevők láthatóan üdébbé és ragyogóbbá teszik az arcot. Ez a selymesen lágy készítmény 22-es faktorszámú fényvédelemmel segít megóvni a bőrt a túlzott napsugárzás káros hatásaitól.
 • ageLOC Transforming Night (éjszakai hidratálókrém) - a finom ráncok, barázdák és pórusok láthatóságának csökkentésére kifejlesztett különleges formulájával ez a prémium minőségű éjszakai krém erősíti a bőr természetes vízmegkötő képességét és rugalmasságát az intenzív hidratáció érdekében.
 • ageLOC Dermatic Effects (feszesítő testápoló) - a tudományosan kialakított összetétel ellátja testedet az ageLOC öregedésgátló hatásával. E naponta használatos hidratáló és feszesítő testápoló összetevői csökkentik a narancsbőrt, és selymesen lággyá teszik a bőrt.
 • ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo (sampon) - elősegíti a dús és egészséges hajat, miközben exkluzív összetevő-keveréke megemeli és ragyogóvá teszi a fürtöket.
 • ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner (kondicionáló) - ez a tápláló hatású készítmény dússá és csillogóvá varázsolja a hajat, és javítja a sérült hajszálak állapotát.
HOGYAN működik?

Az ageLOC Galvanic Spa az elektromos töltés egy igen fontos tulajdonságát használja ki: az azonos töltések taszítják, az ellentétes töltések pedig vonzzák egymást.

A negatív töltésű kulcsösszetevőket az ageLOC Galvanic Spa negatív töltésű programja taszítja. Ugyanez történik a pozitív töltésű összetevőkkel, amikor a készülék pozitív töltésű programját állítjuk be.

Példa a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC arcgélekkel:

 • A Pre-Treat Gel előkezelő gél és a Galvanic Spa (az 1-es számú program) is negatív töltésű, vagyis taszítják egymást. Ezáltal a készülék a bőrbe küldi az összetevőket.
 • A második program alatt a Treatment Gel kezelő gél és a készülék is pozitív töltésű, vagyis taszítják egymást. Így az összetevők megint csak a bőrbe jutnak. Eközben a készülék pozitív töltése magához vonzza a bőrből a Pre-Treatment Gel előkezelő gél negatív töltésű részecskéit, amelyek a szennyeződésekhez tapadtak.GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKMilyen előnyöket kínál a barázdált Face Conductor (arckezelőfej)?Az ageLOC Galvanic Spa Face Conductor barázdái több terméket gyűjtenek össze az arckezelőfej és a bőr között. A kiemelkedő fontosságú területen alkalmazott, még több termékkel a kulcsfontosságú ageLOC összetevők bőrbe jutása hatékonyabbá válik. Az ageLOC arckezelőfej bőrön történő mozgatása közben a friss termék megragad, és közvetlenül a kritikus területekre irányul a bőr és a kezelőfej között. Így megtarthatjuk az ageLOC hatóanyagainak koncentrációját a bőr és az arckezelőfej között.Mennyi ideig jók az elemek?Az elemek élettartama a megvásárolt elemeken és a készülék használatának gyakoriságán múlik, de normál körülmények között egy hónapig ki kell, hogy tartsanak.Miért sípol az ageLOC Galvanic Spa?

  Amikor elkezded a programot, egy, kettő, vagy három sípolást hallhatsz, amint az eszköz automatikusan beállítja a bőrtípusnak leginkább megfelelő áramerősséget. Ezenkívül a készülék alkalmazás közben 10 másodpercenként pittyen. A program lejártát a készülék egy hosszabb sípolással, majd két rövid pittyenéssel jelzi.

  Hogyan cserélhetem le a kezelőfejeket?

  A kezelőfej feloldásához: Szabad kezeddel fogd meg a kezelőfejet, és a készülék krómfelületét magad felé tartva hüvelykujjaddal nyomd meg erősen a feloldó gombot, míg a készülék fel nem engedi a kezelőfejet.

  A kezelőfej csatlakoztatásához: Tartsd a készüléket a kijelző oldallal fölfelé, a kezelőfejet pozicionáló jelzővel (apró rovátka) magad felé. A kezelőfejet határozott mozdulattal pattintsd a helyére. Ha a kezelőfejet nem tudod csatlakoztatni, ellenőrizd, hogy a kezelőfej megfelelő irányba mutasson. Ne erőltesd a kezelőfejet – ezzel kárt okozhatsz mind a készülékben, mind pedig a kezelőfejben! A készülék csak a kezelőfej megfelelő csatlakoztatása esetén működik.