Quantcast

CELEB BEAUTY

Emilia Clarke nemet mond a botoxra, helyette ezekre voksol

Emilia Clarke nemet mond a botoxra, helyette ezekre voksol
© Jeff Spicer/BFC/Getty Images

Emilia Clarke elárulta a brit ELLE-nek, miért nem akar botoxoltatni és azt, hogy mire figyel a bőrápolási rutinjánál.

Emilia Clarke bőre irigylésre méltóan gyönyörű, pedig az éjszakába nyúló forgatások, az állandó sminkelés senkinek sem tesz jót. A legtöbb színésznőtársa már túl van egy-két botoxon, de neki ez még eszébe sem jut! A brit ELLE magazinnak adott interjújából kiderül, mit gondol minderről, sőt a bőrápolási szokásait, trükkjeit is megosztotta.

Mennyire Fókuszálsz a bőrödre?

„Azt hiszem, a szelfik világában mindenki azt akarja, hogy a bőre gyönyörű és ragyogó legyen. De minden reggel azért nem szeretnéd sminkelni magad. Azt akarod, hogy a bőrödre nézve azt gondold, rendben van, ez így jó.”

mi a legfontosabb bőrápolási rutinod?

„A leghasznosabb bőrápolási tipp, amit valaha kaptam, anyukámtól származik. Mindig azt mondta: tisztítsak, tonizáljak, hidratáljak. Ezekre nagyon odafigyelek. Száraz, érzékeny a bőröm, minden új termék használata előtt letesztelem, hogyan hat. A hialuronsavat és az aloe verát tartalmazó krémeket szereti legjobban a bőröm, ezek a leghatásosabbak nekem.”

van-e bevált trükköd?

„Egyszer valaki mesélt nekem a teáskanál trükkről: tegyek hideg kanalat a szemhéjamra, ez csökkenti a puffadást. Bocs, mi van? – kérdeztem meglepődve. Aztán csak kipróbáltam és nagyon elcsodálkoztam, amikor azt láttam, tényleg működik.”

mit gondolsz a botoxról?

„Az egyik kozmetikusom egyszer azt tanácsolta, hogy töltőanyagra van szükségem. Pontosan azt mondta: akkor visszakaphatod az arcodat. 28 éves voltam, megmutattam neki az ajtót és csak annyit tudtam mondani: kifelé. Egy olyan iparágban dolgozom, ahol a mimikával fejezem ki az érzéseimet. A botox leblokkolja ezeket, nem néz ki jól, természetellenes. Most ezt gondolom, persze benne van a pakliban, hogy 45 éves korom után a véleményem megváltozhat, de egyelőre biztosan nem élek vele.”

hogyan kényezteted a bőrödet?

„Ha lazulni akarok, veszek egy forró fürdőt, beleteszek fél tonna Epsom-sót vagy egy kis levendulaolajat. Gyújtok pár gyertyát, elindítok valamilyen klasszikus zenét és egy jó könyvvel relaxálok. Minden reggel jógázok és minden este meditálok, ezzel tartom formában a testemet és a lelkemet. Hiszem, hogy ezek nagyon jót tesznek."

Via

Olvasd el a hajápolási tippjeinket is: 

Az 5 legjobb hajnövesztő szer

Így lehet fényes hajad pillanatok alatt

5 tipp, hogy hajunk 40 felett is egészséges legyen