Quantcast

BOTOX

Madonna mindenkit meglepett - ilyen az arcbőre retusálás nélkül

Madonna mindenkit meglepett - ilyen az arcbőre retusálás nélkül
© Facebook.com/madonna

Végre fény derült az igazsága, ilyen Madonna arcbőre, ha nincs utómunkázva. 

Rengetegen figyeltek Madonna tükörsima arcára, amikor szombaton részt vett a WBA könnyűsúlyú világbajnokság Davis vs. Romero viadalán a Brooklyn-i Barclays Centerben.

Végre kiderült, mennyit retusál Madonna

A 63 éves énekesnő szemeit ismét egy rózsaszín napszemüveg mögé bújtatta. Szinte sosem látni ez a kiegészítő nélkül, melynek oka az lehet, hogy a szemkörnyéki ráncokat ezzel próbálja eltakarni. Madonna egy fekete Balenciaga kabátot viselt, több ezüst nyaklánccal is kiegészítette a szettet, szőke tincseit pedig egyenesre formázta.

1399847382
Madonna arcának állapota mindenkit megdöbbentett
Fotó: Anadolu Agency / Getty Images
 

Az énekesnő kiruccanása azért is kavart nagy port, mert a lesifotókon nincs olyan mértékű retusálás, mint a Madonna által a közösségi oldalakon található profiljaira feltöltött képeken, így pedig tisztán látszódott, milyen állapotban van a bőre. Az biztos, hogy nem annyira tükörsima, mint a túlretusált fotókon, azonban sokakat megdöbbentett, hogy korához képest, a sok beavatkozásnak köszönhetően még mindig feszes az arcbőre, és kifejezetten jó állapotban van, 30 évet sokak szerint letagadhatna. Az elmúlt időszakban egyébként a rajongók sem azért háborodnak fel, mert Madonna öregszik, hanem mert sokan nevetségesnek tartják, ahogyan próbál a természetes folyamat ellen lázadni, és letagadni azt, amin nincs semmi szégyellnivaló.

Nem ez madonna legjobb éve

Madonna körül mostanában alaposan felfordult a világ, nemrég szakított nála 35 évvel fiatalabb párjával, a döntésüket pedig azzal indokolták, hogy rájöttek, teljesen más szakaszban van az életük. A rajongókat ez a magyarázat is felbosszantotta, hiszen ezt mindenki ugyanígy gondolta már kapcsolatuk alatt is, értetlenül álltak előtte, ők maguk hogyan nem ismerték fel a problémát.

1240970744
Madonna egy meccsen tűnt fel legutóbb
Fotó: Anadolu Agency / Getty Images
 

Ha pedig mindez nem lenne elég, Madonnát letiltotta az Instagram az élő videó készítésének funkciójáról is, az énekesnő szerint meztelen NFT-i miatt. Az énekesnő a teremtést szerette volna megörökíteni ezeken a műveken, ahol különböző dolgokat szül meg, például egy fát, amely az életet jelképezi. Az biztos, hogy Madonna bármit is tesz, egyből a középpontba kerül, és mindenki róla beszél. 

Via

Mit művel mostanában Madonna?

Megfagyott a levegő, amikor Madonna kedd este megjelent egy bárban

Madonna nem sokat bízott a képzeletre új fotóival

Madonna saját meztelen videóit árulja egy vagyonért