Quantcast

The Style Game

Itt a tökéletes fashionista ajándék: a divattársasjáték!

Itt a tökéletes fashionista ajándék: a divattársasjáték!
© & Other Stories

Kreatív és szórakoztató formában mutatja be legújabb őszi-téli kollekcióit az & Other Stories.

Limitált kiadású társasjátékkal rukkolt elő az & Other Stories csapata, amely a szórakozás mellett a márka őszi-téli kollekciójának újdonságaival is megismerteti a játékosokat. A The Style Game során az & Other Stories három műhelyét (Párizs, Stockholm, Los Angeles) járhatják be, ahol különféle divatkártyákat kell összegyűjteniük. Akinek a leghamarabb teljes lesz a kollekciója, az nyeri a mérkőzést.

A szerencse mellett a játékosok tudását is próbára teszi a játék, melynek során divattal, kultúrával és inspiráló nőkkel kapcsolatos kvízkérdésekre kell felelni. Emellett a doboz különleges kincskártyákat is rejt, amelyeket az & Other Stories üzleteiben kedvezményekre lehet váltani.

„Azzal, hogy egy kis extra szórakozást kínálunk a vásárlóink számára, nemcsak az őszi kollekciónkat szerettük volna egyedülálló módon bemutatni, hanem annak is örülni akartunk, hogy ismét a legközelebbi barátaink társaságában lehetünk” – mondta Rocyk af Ekenstam Brennicke, a márka kreatívigazgatója. Az & Other Stories kijelölt üzleteiben pop-up játékpontokat is kijelöltek, ahol lehetőség van leülni és kipróbálni a társast.

Forrás: Fashion United