Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Love Gifts

3 Valentin-napi ajándékötlet, aminek mindenki örülne

2024. február 12.

2 perc olvasás

ELLE

Valentin-nap ajándékötlet párkapcsolat
3 Valentin-napi ajándékötlet, aminek mindenki örülne
© Shutterstock

A Valentin-nap egyeseket kifejezetten kétségbe ejt, ugyanis fogalmuk sincs, mivel lepjék meg a társukat.


Tény, hogy nem kötelező megtartani, de a Valentin-nap lehetőséget teremt arra, hogy a párkapcsolatban élők ilyenkor kicsit lelassuljanak, és valóban csak egymásra figyeljenek.

Aki szeretné meglepni a társát, nincs könnyű helyzetben, mert ugyan ma már rengeteg ajándék elérhető, de a bőség zavara állhat elő.

Természetesen akkor sikerül a legjobban az ajándékozás, ha elég mélyen ismerik egymást a felek, és ilyen téren is egymásra hangolódtak. Mi azonban most mutatunk néhány apróságot, aminek a legtöbben biztosan örülnek.

Valentin-napi ajándékötletek, amikkel nem lehet hibázni

Virágküldés

Bár egyesek elavultnak tartják, a virágok még mindig sokak számára hatalmas örömet szereznek. Az igazi romantikusok választhatják azt a megoldást is, hogy virágot küldenek a partnerüknek – függetlenül attól, hogy 2 hónapja, vagy 20 éve tart a kapcsolat. Sőt, ma már nemcsak virág, hanem akár csokoládé vagy egyéb apróság is küldhető egy-egy futárszolgálattal.

Ékszer

Az ékszer mindig nagy jelentőséggel bír, és hatalmas előnye, hogy rengeteg típusból lehet válogatni. Attól függően, hogy ki mit kedvel, választhatnak a szerelmesek a gyönyörű gyűrűk, karkötők vagy nyakláncok közül is. Ezeknek nem kell a Valentin-napot idézniük, a kapcsolatra azonban utalhatnak valamilyen formában. Ugyan egyéni ízléstől függ, de a szakemberek szerint a férfiak és a nők is szívesen olyasmit, amit a partnerüktől kaptak.

ajandek-elle.hu
Chanel, 28 700 Ft

Szépségápolási termékek

A nagy divatházak külön erre az alkalomra készült, díszdobozos termékekkel készülnek. Nem a méretük számít, hanem az, hogy a szerelmes fél figyelmességéről árulkodjanak. A Chanel például egy háromdarabos, illatosított kézkrémet kínál, ami egy kifejezetten szép csomagolásba kerül, és sokaknak fog örömet szerezni. De ugyanilyen jó választás lehet a partner kedvenc parfümje is, ahogyan egyéb szépségápolási termékek is, amelyek ilyenkor alkalomhoz illő csomagolásban is elérhetőek.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves