Quantcast

#Hat

15 elképesztő kalapköltemény az idei Ascot Derbyről

15 elképesztő kalapköltemény az idei Ascot Derbyről
© Getty Images

A híres lóverseny, az Ascot Derby közönsége ezúttal sem hagyta cserben a divatrajongókat. Lássuk az idei kalapfelhozatalt! 

A brit arisztokrácia minden egyes tagja izgatottan várja évről évre, hogy eljöjjön az Ascot Derby ideje. Bár a rangos társasági eseménynek a világ egyik leghíresebb lovasversenye szolgáltat apropót, a rendezvény – főként a divatrajongók körében – mára inkább a különleges kiegészítőiről ismert.

A derbire látogató hölgyek ugyanis feltűnő, káprázatos és sokszor extravagáns fejfedőben próbálják túlszárnyalni egymást. Meghökkentő és elragadó kalapokból idén sem volt hiány, össze is gyűjtöttük a derbi első két napjáról a kedvenc szettjeinket, amelyeket egytől egyig a hangsúlyos fejdíszek emelnek új szintre.

Kattints a galériánkra!

Királyi család az Ascot Derbyn

Az előkelő rendezvényre hagyományosan a brit királyi család tagjai is kilátogatnak. II. Erzsébet királynő nagy rajongója a lovassportoknak, ám idén egészségügyi problémái miatt távol maradt a derbitől. Tiszteletét tette viszont Károly herceg és felesége, Kamilla, valamint az újdonsült édesanya, Beatrix hercegnő is, akik ugyancsak díszes kalapot húztak a jeles esemény alkalmából.

További divatinspiráció: 

Az állatminta, ami minden visz 2022-ben

Így viseld a szezon trendjét, a kantáros nadrágot

Nincs most trendibb ennél a táskánál