Quantcast

L.A. Ranch

Adam Levine és Behati Prinsloo hangulatos családi oázisa

Adam Levine és Behati Prinsloo hangulatos családi oázisa
© William Abranowicz/Architectural Digest

A modell és énekes ranch-stílusú Los Angeles-i házában a nyugalom és a természetes szépség áll a középpontban.

„Nem vágytunk egy palotaszerű kúriára. Mi nem ilyenek vagyunk” – jelenti ki Adam Levine, miközben körbevezeti Los Angeles-i ranch stílusú otthonában az Architectural Digest újságíróját. A Maroon 5 énekese és szupermodell párja, Behati Prinsloo egy igazán otthonos házra vágytak, ahol nyugalomban nevelhetik két kislányukat, Dustyt és Giót.

Így találtak rá erre az egyszintes házra, amit az 1930-as években építtetett Cliff May, a ranch-stílus nagyágyúja, ám az évtizedek alatt több felújításon is átesett az épület, amelynek olyan híres tulajdonosai voltak, mint Gregory Peck vagy Ben Affleck és Jennifer Garner.

Miután megvásárolták az ingatlant, Behati és Adam a Clements Design csapatára bízta a felújítást. Teljesen lecsupaszították a falakat, hogy gyönyörű, semleges környezetet teremtsenek a művészi gyűjteményüknek. Miközben a sztárpár szuper laza módon él, szeretik szép dolgokkal körülvenni magukat, így több művészeti alkotást is találni a házban.

A nappaliban egy óriási Rashid Johnson-kép vonzza magára a tekintetet, a csendes sikket pedig a Jean Prouvé Visiteur székek teremtik meg. Többféle művészeti stílus is megjelenik a szobákban, Henry Taylor, Richard Prince, Mary Weatherford és Albert Oehlen egy-egy alkotásával is találkozhatunk.

Talán nem is gondolnánk, hogy Adam Levine mekkora dizájnrajongó, de Behati elárulta, hogy a lakberendezés java részéért az énekes felelt. „Képes egész éjjel fent maradni, hogy házakat és bútorokat nézegessen. Egy belsőépítész veszett el benne.”

A kert megépítésénél is a harmónia és a nyugalom került a fókuszba, a medence körül nagy olajfák adnak hűs árnyékot, a süllyesztett teraszról körülnézve pedig igazi mediterrán hangulatot áraszt a birtok.