Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Boldog párkapcsolat

Mit látsz meg először a képen? Elárulja, miért nem talál rád a szerelem

2022. szeptember 07.

3 perc olvasás

ELLE

szerelem boldogság párkapcsolat személyiség személyiség teszt tartós párkapcsolat
Mit látsz meg először a képen? Elárulja, miért nem talál rád a szerelem
© Your Tango

Úgy érzed, készen állsz a szerelemre, de a nagy Ő mégsem érkezik meg? Ez az optikai csalódás segít kideríteni, hol lehet a baj!


Gyerekként a mesék, a filmek és persze a szüleink elmondása alapján kialakul egy kép bennünk a szerelemről, aztán ahogy idősödünk, egyre távolabb kerülünk ettől az elképzelt ideáltól. De vajon miért késik oly soká a nagy Ő? Ebből az optikai csalódásból kiderül!

Az első kudarcok, zátonyra futott kapcsolatok és szívfájdalmak után könnyen elhitetjük magunkkal, hogy a szerelem már nem is fog ránk találni, pedig könnyen lehet, hogy épp saját magunk szabotáljuk a sikeres és tartós párkapcsolatot. Ez a teszt segít közelebb kerülni ahhoz, mi lehet az oka annak, hogy még mindig nem toppant be a nagy Ő az életedbe.

Pillants rá a képre és jegyezd meg, mit veszel észre rajta először!

Fotó: Your Tango

Szakállas férfi

Rögtön a szakállas férfin akadt meg a tekinteted? Ez annak a jele, hogy a múltbéli rossz tapasztalataid akadályoznak abban, hogy rátalálj a nagy Ő-re.

A korábbi kapcsolataidra hajlamos vagy tanulási lehetőségként tekinteni, ami igen fontos a személyiségfejlődés szempontjából. Viszont vigyázz, hogy az exeiddel való párkapcsolataid elemezgetése ne forduljon át a régi sebek újra és újra feltépésébe, mert azzal elbátortalaníthatod magad attól, hogy kockázatot vállalj a szerelem érdekében.

Ne zárkózz el a gyengéd érzelmek elől, engedd meg magadnak azt, hogy fülig belezúgj valakibe és vállald előtte a gyengeségeidet is, így alakíthatsz ki igazán mély érzéseket és tartós kapcsolatot.

Két madár

Ha a fehér kócsagokat szúrtad ki a kép közepén, akkor valószínűleg ott rejtőzik a gond, hogy túl magasak az elvárásaid.

Önmagában nem rossz dolog, ha tisztázod magadban, hogy milyen tulajdonságokat keresel egy partnerben, de vigyázz, hogy ez a lista ne nyúljon túl hosszúra. Ha kényszeresen ragaszkodsz a fejedben élő ideálhoz, akkor könnyen lehet, hogy elszalasztod az esélyt egy valódi párkapcsolatra, ami nagyon is boldoggá tenne.

Meglehet, hogy éppen olyasvalakibe szeretsz majd bele, aki kicsit sem hasonlít arra, akit elképzeltél magadnak, de ez egyáltalán nem probléma! Nyiss az új emberek és az új élmények felé, mert sosem tudhatod, hogy mikor akadsz egy igaz barátra vagy egy szenvedélyes szerelemre.

Hegyek

Amennyiben a hegyvonulatok keltették fel az érdeklődésedet, az érzelmi távolságtartás állhat amögött, hogy rád találjon a szerelem.

Minden vágyad, hogy közel kerülj valakihez és tisztában vagy azzal, hogy az érzelmi kötődés kulcsfontosságú egy párkapcsolatban, de a múltban annyira megbántottak, hogy ez szinte lehetetlennek tűnik számodra.

Nem lesz könnyű magad mögött hagyni a rossz tapasztalatokat, de mindenképp megéri próbálkozni. Adj időt magadnak, haladj a saját tempódban, és semmi esetre se siettesd a dolgokat. Az igaz szerelemben érzelmileg is ki kell tárulkoznod a másik előtt, ami számodra extra nehéz feladatnak tűnhet.

Ha egyedül nem tudsz ezzel megbirkózni, érdemes szakértő segítséget kérni, hogy újra be tudd engedni a szerelmet az életedbe.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves