Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VALLOMÁS

„Megbeszéltük a nyitott kapcsolatot, most a férjem beleszeretett valaki másba”

2023. január 27.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

feleség férj házasság megcsalás nyitott kapcsolat vallomás
„Megbeszéltük a nyitott kapcsolatot, most a férjem beleszeretett valaki másba”
© Fotó: Getty Images

A nyitott kapcsolatban élő nő levele szinte mindenkit megdöbbentett, mivel bevallotta, a férje egy másik nőt szeret, és nem tudja, mit tegyen. 


A nyitott kapcsolat nem egyszerű, és sokszor még az előre lefektetett szabályok ellenére is előfordulhatnak konfliktusokat. Így járt a bejegyzést író nő is, aki úgy érzi, darabjaira hullott a házassága. 

A nő levele a nyitott kapcsolatról sokakat megdöbbentett

A feleség egy névtelen fórumon írta le a kétségbeesett vallomását, mivel teljesen tanácstalan, és nem tudja, hogy miként tudná megmenteni a házasságát. Ő és a férje a harmincas éveikben járnak, két gyermekük van, és egész életükben nagyon szabadok, és kísérletezőek voltak. 

Mindig is egy kalandvágyó, mindent kipróbáló pár voltunk. Együtt ejtőernyőztünk, hegyet másztunk, maratont futottunk, és a szex is nagyon fontos számunkra. Hogy őszinte legyek, a dolgok egy kicsit unalmasak lettek a hálószobában, miután gyerekeink születtek, de ezt egyikünk sem akarta beismerni. Aztán egy este elbeszélgettünk, miután voltunk egy buliban, ahol rengeteg vonzó ember volt, és úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk egy nyitott kapcsolatot kialakítani. 

A nő leírja, minden apró részletet pontosan átbeszéltek, eleinte az egész csak a szexről szólt, mivel megbeszélték, senkivel sem fekszenek le többször. Ezzel akarták megakadályozni, hogy érzelmi kötődés alakuljon ki. Eleinte minden remekül működött, a házaspár szexuális élete felpezsdült, a nő is azt érezte, visszatért az izgalom az életükbe. Ám a sokk akkor érte, amikor a férje közölte, beleszeretett valaki másba.

Most azonban le vagyok döbbenve, mert a férjem azt mondta, hogy beleszeretett valakibe, akivel többször is lefeküdt. Ismerem a nőt, de nem vagyunk jó barátok. Nem tudom, mit vár tőlem ezek után. Dühös lettem és kidobtam, ő pedig a testvérével lakik. Nem akar elhagyni engem és a családunkat, de úgy tűnik, továbbra is látni akarja ezt a nőt.

A nő levele vegyes érzéseket váltott ki, de azt adták neki tanácsként, hogy jó döntés volt a költözés. Arra van szüksége, hogy kicsit egyedül legyen, át tudja gondolni a dolgokat. Ezt az együttélés csak hátráltatja. 

Ha esetleg megbocsát neki, akkor a nyitott kapcsolatot be kell fejezniük, hiszen a férje továbbra is találkozgatni fog a másik nővel. Ebben az esetben jobb lett volna, ha a pár kettesben kezelte volna a problémákat, a nyitott kapcsolat csak rontott a helyzeten. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves