Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nehéz ügy

„Egy fiatalabb pasiért hagytam el a férjemet, de most kidobott és az exem is továbblépett”

2022. november 29.

2 perc olvasás

ELLE

igaz történet megcsalás párkapcsolat
„Egy fiatalabb pasiért hagytam el a férjemet, de most kidobott és az exem is továbblépett”
© Shutterstock

Egy nő megcsalta a férjét, de végül őt is elhagyták.


Egy 39 éves nő az interneten kért tanácsot. Kiderült, hogy a kétgyermekes anyuka elhagyta a férjét azért, hogy a fiatalabb szerelmével legyen együtt, de végül elhagyták, ő pedig egyedül maradt. Íme, egy megosztó történet a megcsalásról.

39 éves nő vagyok, két kisgyermekem van, és egy éve elhagytam a férjemet, hogy összejöjjek egy fiatalabb sráccal, akibe őrülten beleszerettem.29 éves, és őszintén éreztem, hogy ő az, akit egész életemben kerestem. Nem csak, hogy nagyon jóképű, de érzékeny és kedves is, remekül kijött a gyerekeimmel, és nagyon elfogadja, hogy felelősséggel tartozom irántuk. De az elmúlt hetekben megfázott, és rengeteg kifogást keresett, hogy miért nem láthat engem. Úgy éreztem magam, mint egy nyűg, mert mindig üldöztem őt telefonon, és próbáltam megbeszélni a találkozókat. Azt hiszem, hamarabb rá kellett volna jönnöm, de kidobott néhány napja. Ha azt mondanám, hogy le vagyok döbbenve, az nem csak azért, mert szeretem és hiányzik, hanem azért is, mert kiléptem a házasságomból, amit szerintem soha nem lehet helyrehozni. Tudom, hogy nagyon megbántottam a férjemet, aki próbálja folytatni az életét. Mondanom sem kell, hogy mindenki sajnálja a férjemet, és tudom, hogy semmi együttérzést nem fogok kapni amiatt, hogy kidobtak.A mostani volt barátom azt mondta, hogy nem akart bántani, de rájött, hogy életünk különböző pontjain vagyunk, és ő csak szingli akar lenni, hogy kitalálja, mit akar.Hogyan vészeljem át ezt, és szerinted beszéljek erről a férjemmel? Nem tudom, hogy szeret-e még.

- írta a vallomásában a nő.

Coleen Nolan, a Mirror magazin tanácsadója a következő dolgokat mondta: szerinte a levelet író nőnek el kell fogadnia, hogy a barátja szakított vele, és biztosan izgalmas románc volt, de végül egy komoly leckét tanult meg belőle. 

A házasságod nem lehetett jó helyen, különben nem hagytad volna el a férjed, hogy ezzel a sráccal legyél. Nem vagyok benne biztos, hogy megoldható-e a házasságod rendbetétele, vagy a férjed szívesen fogadná-e, de az biztos, hogy sok dolgod lenne.Attól tartok, nincs olyan varázstabletta, ami eltüntetné a sérelmet, de ne ülj és várd, hogy exed észhez térjen, új tervre van szükséged a továbblépéshez, szóval erre koncentrálj

- írta tanácsként Coleen.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves