Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Igaz történet

„23 éves vagyok, a párom 71, de hozzá akarok menni feleségül”

2022. november 28.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem korkülönbség párkapcsolat
„23 éves vagyok, a párom 71, de hozzá akarok menni feleségül”
© Shutterstock

Egy 23 éves nő őszintén beszélt a párkapcsolatáról. 


Egy 23 éves nő elárulta, hogy milyen a párkapcsolata a 71 éves párjával. A nagy korkülönbség miatt rengeteg támadás éri őket, de ők szeretik egymást, és már a házasság gondolata is felmerült. Már két éve alkotnak egy párt, és a  fiatal nő most a Redditen osztotta meg a történetüket.

Jó egészségnek örvend

A sztorit elmesélő nő elmondta, hogy a párja jó egészségnek örvend, valamint a férfi szülei is több mint 90 évig éltek, ezért úgy gondolják, hogy minden esély megvan egy 10-20 évig tartó házasságra. A fiatal nő azonban nem tudja, mi lesz akkor, ha gondoskodnia kell a párjáról, ugyanis fennáll nála a demencia lehetősége, mert a családjukban öröklődött a betegség. A 71 éves férfinak nincsen gyereke.

Kicsit furcsa megtervezni egy házasság végét, de teljesen meggyőződésem, hogy egy-két évtizednyi boldogság vele jobb, mint nem. Csak meg akarok bizonyosodni arról, hogy én vagyok a megfelelő, aki gondoskodom róla és szeretem

- vallotta be a 23 éves nő.

Megoszlanak a vélemények

Vannak, akik azt mondják, hogy a fiatal nő a legjobb éveit vesztegeti el, de akadtak olyanok is, akik támogatták a döntésében. 

Ez kárt okoz neked, és életed hátralévő részében hátráltat, hallgatnod kell azokra a nőkre, akik ugyanazt a hibát követték el, és megbánják, mert a nap 24 órájában ápolónőként és szolgálóként járó stressz mennyire megbetegítette őket, addig a pontig, hogy szükségük van valakire

- írta valaki.

Te ápolónőnek jelentkezel, nem feleségnek. Ne szabotáld az életed! Jobbat érdemelsz. Ne pazarold a fiatal éveid szolgaként. Ez egy szörnyű ötlet.

- tette hozzá valaki más.

Imádtam a férjemet. Ha lenne időm újra tudni, hogy elveszítem, és nem tehetek semmit. Még mindig megtenném az egészet

- mondta egy másik nő, aki hasonló cipőben járt.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves