Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WRONG NUMBER

„Rossz számra küldtem sms-t, így ismertem meg a férjemet, és 12 éve házasok vagyunk”

2023. február 21.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

férj férj és feleség találkozás házas
„Rossz számra küldtem sms-t, így ismertem meg a férjemet, és 12 éve házasok vagyunk”
© Instagram/@she_plusfive

Az internetet bejárta a nő története, aki véletlenül rossz számra küldött egy üzenetet, így ismerte meg a későbbi férjét, akivel már évek óta házasok. 


Sokszor elég egy véletlen ahhoz, hogy két ember élete összekapcsolódjon. Ez történt az alábbi párral is. Brenda egy TikTok-trend során árulta el, hogy a férje és ő 13 évvel ezelőtt egy elrontott telefonszámnak köszönhetően ismerkedtek meg. Azóta már házasok, és hat gyermeket nevelnek. 

Egy rossz számra küldött üzenettel indult az egész, házasság lett a vége

Brenda videóját már nagyjából 2 millióan láttak, az embereket pedig lenyűgözte a romantikus történet. Az egész azzal kezdődött, hogy 2009-ben Brenda elküldött egy bibliai üzenetet pár barátjának, ám az egyik számot elrontotta. 

@she_plusfive 13 years ago I sent that text by accident never expecting him to keep my number and call me back! I’m so glad he did 😍🥹 #lovestory #howwemet #relationships #couples #largefamily #momanddad #lovewins #ourstory #storytime #couplegoals #ourlovestory ♬ World's Smallest Violin - AJR

Minden kapcsolatomnak elküldtem egy bibliai üzenetet, amely akkoriban nem sok volt. Talán csak tíz ember. Néhány perccel később a telefonszám, amelyről azt hittem, hogy egy barátomé, azt írta: „Ámen, ki vagy?”

A történet egyik legérdekesebb rész, hogy Isaiah Stearns épp az üzenet elküldése előtt fél órával vásárolt telefont, melyhez megkapta a számot. Ha a nő hamarabb küldi el az SMS-t talán sosem ismerkedtek volna meg. Brenda és Isaiah beszélgetni kezdtek, annak ellenére, hogy 800 mérföld választotta el őket egymásról.

Barátságnak indult. De aztán azon kezdtem gondolkodni, hogy „talán kedvelem?” Annyira izgatott voltam, amiatt, hogy kedveltem őt, romantikáztam, és sokat fantáziáltam, de tétováztam, hogy mit tegyek. Azt hiszem, féltem kinyitni a szívemet. 

A férfi akkoriban Ohio államban élt, pont, mint Brenda édesanyja. Ezért az első találkozás a nő és Isaiah között történt. Az anyuka ezután izgatottan hívta fel a lányát, és elmesélte neki, biztos benne, a férfi lesz a férje. 

Brenda először meglepődött a kijelentésen, végül találkozott a férfival személyesen, aki a következő évben megkérte a kezét, és össze is házasodtak. 

Olyan jól kiegyensúlyozzuk egymást, és nagyon büszke vagyok a közös életünkre és mindarra, amit létrehoztunk – hat gyermekünkre. Nagyon szeretem a történetünket. 

A nő elárulta, nagyon boldog, hogy a későbbi férje évekkel ezelőtt válaszolt az üzenetére. Annak pedig különösen örül, hogy így alakult a történetük. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves