Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megcsalás

„A férjem volt szeretője visszaköltözik a szomszédunkba. Teljesen összetörtem”

2023. július 26.

2 perc olvasás

ELLE

házasság megcsalás szerető
„A férjem volt szeretője visszaköltözik a szomszédunkba. Teljesen összetörtem”
© Shutterstock

Egy nő a férje volt szeretője miatt aggódik. 


Egy nő a közösésgi médiában vallott arról őszintén, hogy mennyire fájdalmas neki a tény, hogy a férje volt szeretője visszaköltözik a szomszédukba. A háromgyerekes édesanya aggódik, hogy ez milyen hatással lesz az életükre, ugyanis a párjával most már jól megvannak, és sikerült túllépniük a nehézségeken. 

A nő, akivel a férjemnek 5 évvel ezelőtt viszonya volt visszaköltözik a szomszédságunkba, és valószínűleg a gyerekei ugyanoda fognak járni iskolába, ahova a mieink, és és megeshet, hogy máshol is összefutunk majd. Most már a férjemmel jól megvagyunk, de ez az új hír sok rossz emléket előhozott, és úgy érzem utálom érte. Nem volt könnyű együtt maradnunk, külön is éltünk, és 6 hónapnyi terápia után költözött vissza. Akkoriban azt mondta, hogy azért csalt meg, mert eltávolodtunk egymástól, és a munkahelyén sem érezte jól magát, majd mindig egy stresszes környezetbe jött haza hozzánk a három gyerekkel. Ez igaz, hogy volt nehéz időszakunk, de én nem feküdtem le mással. Nem tudom megemlíteni ennek a nőnek a nevét, de úgy érzem, hogy beszélnem kell róla a férjemmel

– írta le a történetét a háromgyerekes édesanya.

Egy terapeuta azt tanácsolta a nőnek, hogy beszéljen a férjével az érzéseiről, mert a kommunikáció a legfontosabb, valamint az is segíthet, ha ismét elkezd terápiára járni, amíg ezeket az érzéseket feldolgozza. Hozzátette, hogy kevés az esély rá, hogy a férje megint elbaltázná a kapcsolatot, ha már egyszer a békülés mellett döntöttek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves