Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGCSALÁS

„A férjem apasági tesztet akar a szülés előtt, pedig sosem csaltam meg”

2023. március 27.

3 perc olvasás

ELLE

férj gyerek házasság megcsalás vallomás férj és feleség
„A férjem apasági tesztet akar a szülés előtt, pedig sosem csaltam meg”
© Getty Images

A nő bejegyzése hatalmas felháborodást váltott ki, mivel a férje ragaszkodik az apasági teszthez. 


A nő egy névtelen fórumon írt egy bejegyzést, amiben elárulta borzalmasan tanácstalan. Évek óta terveznek közös gyermeket, végre sikerült, de a férje közölte, ragaszkodik az apasági teszthez. A jövendőbeli anyuka azt állítja sosem csalta meg, így nagyon csalódott. 

Apasági tesztet követel a férj

A nő azzal kezdi a bejegyzését, hogy hat éve alkotnak egy párt, és három évvel ezelőtt házasodtak össze. A kapcsolatuk eddig rendben volt, egyedül a szex terén érzett néha hiányosságokat. De ezeket sosem említette a férjének, nem szerette volna megbántani, inkább elfogadta a helyzetet

Eldöntöttük, hogy gyereket akarunk, mert úgy éreztük, készen állunk. Közel egy év próbálkozás után végre sikerült, várandós vagyok és már a negyedik hónapban járok. Tegnap este a férjem közölte, hogy apasági tesztet akar, teljesen sokkolt ezzel. Először azt hittem rosszul hallok, miután megismételte, elkezdtem nevetni, azt hittem ez valami rossz vicc. De nem, teljesen komolyan gondolja. 

A nő teljesen értetlenül állt a helyzet előtt, mire a férfi közölte vele, joga van tudni, ki az apa. Mert nem szeretné más gyermekét felnevelni. A nő megpróbált érvelni, hogy csakis ő lehet az apa, de ezután eldurvult a vitájuk, a nő pedig közölte vele, hogy sosem működött köztük a szex. Éveken keresztül türelmes volt, és inkább elhallgatta a csalódottságát, csak azért, hogy ne sértse meg az érzéseit. Egy időre külön is költöztek, a feleség pedig teljesen tanácstalan a jövőt illetően. 

Úgy érzem a teljes világom összeomlott. Az anyukám próbál minket kibékíteni, de eddig nem sok sikerrel. Szerinte az utolsó megjegyzésem miatt kérjek tőle bocsánatot, akkor talán találkozhatnánk félúton. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem is akarok visszamenni. Inkább leszek egyedülálló anya, mint hogy egy nappal tovább óvjam a bizonytalanságát. 

A nő bejegyzésére rengeteg komment érkezett, sokan leírták a véleményüket, akik hasonló szituáción mentek keresztül. A legtöbbek szerint a gyanúsítás egyértelmű jel arra, hogy a férfi csalja meg a nőt.

Dióhéjban ez a fiam apja. Állandóan megcsalással vádolt, és végül megcsalt kilenc különböző nővel

– írta az egyik internetező. 

Nem tartozol neki bocsánatkéréssel, de ha mindketten meg akarjátok menteni a kapcsolatot, akkor azt hiszem, itt az ideje, hogy nagyon őszintén és nyíltan beszélgessetek

– emelte ki egy másik internetező. 

A legtöbbek szerint a férfi nagyon tiszteletlen volt, és nincs joga elvárni a bocsánatkérést amiatt, hogy megbántották az érzéseit. Sokkal rosszabbul viselkedett. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves