Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GYEREKNEVELÉS

„A férjem anyja fagylaltot adott a 10 hetes gyerekünknek, és nem érti, miért vagyok mérges”

2023. február 28.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara
anya fagylalt gyerek gyereknevelés táplálkozás
„A férjem anyja fagylaltot adott a 10 hetes gyerekünknek, és nem érti, miért vagyok mérges”
© Getty Images

Az újdonsült anya az interneten kért tanácsot, mivel úgy véli, a férje anyja átlépett nála egy határt. 


Sokan meglepődtek a friss anya beszámolóján, aki egy névtelen fórumon kért tanácsot. A nőnek mindig is bonyolult volt a kapcsolata a férje anyjával, úgy érezte valami problémája van a nőnek vele. Ennek ellenére próbált vele kedves lenni, de a legutóbbi lépésén már nem képes túllépni. 

Felháborodott az anya, miután a férje anyja fagylaltot adott a gyerekének

A nő azzal kezdi a beszámolóját, hogy szeretne tanácsot kérni, mert az utóbbi időben egyre több a probléma közte, és a férje anyja között. Úgy érzi a nő mindig is megpróbálta irányítani a férfit, és rossz szemmel nézte, ha ő, mint a felesége mást tanácsolt. 

A nő a terhesség alatt nem foglalkozott a fia feleségével, egyszer pedig inkubátornak nevezte. Miután megszületett a lányuk, elkezdte látogatni a párt, nem sokkal később pedig az egyik beszélgetés során fagylaltot szeretett volna adni a gyereknek. A szülők rögtön közölték, hogy szerintük ez nem jó ötlet, megkérték, ne tegye. A nő végül fagylaltot adott a gyereknek, és csak később vallotta be. 

Fogalmam sincs, miért. A férjem és én is többször nemet mondtunk. 

A 10 hetes gyerek a fagylalt után gyomorrontást kapott, és kiütések jelentkeztek rajta. Ez buktatta le a nőt, ezután kénytelen volt beismerni, hogy fagylaltot adott a kislánynak. 

Bár látszólag jól van, nem tudok megbocsátani az anyósomnak. Tudta, hogy ez rossz, különben nem hallgatott volna. Többször mondtunk nemet. Még túl fiatal, aggódtunk az allergiák miatt. 

A nő teljesen tanácstalan, megkérte a férjét, hogy beszéljen az anyjával, mert ő nem szeretne vele kommunikálni. Úgy érzi, elárulták, és tiszteletlenek voltak vele. Arra gondolt, hogy egy időre megszakítja a kapcsolatot, amíg lehiggad, emiatt kért tanácsot. 

Az emberek a történet után leírták a véleményüket. A legtöbben szerint az anyuka nem reagálja túl a dolgokat. Jogos volt a kérése, a férje anyja viszont tiszteletlenül bánt vele, és még az unokája egészsége sem érdekelte. 

Ha BÁRKI csinál valamit a gyermekeddel, miután megkérted, hogy ne tegye, akkor soha nem lehet benne megbízni

– írta az egyik hozzászóló. 

A legtöbben kiemelték, hogy az ő gyerekéről van szó, a nőnek tekintettel kellett volna lenni a szabályaira. Voltak drasztikusabb kommentelők, ők soha többé nem engednék a nagymamát a gyerek közelébe. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves