Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lagzi probléma

„A vőlegényem szülei fizetik az esküvőnket, de most azzal fenyegetnek, hogy lemondják az egészet”

2023. július 07.

2 perc olvasás

ELLE

esküvő párkapcsolat
„A vőlegényem szülei fizetik az esküvőnket, de most azzal fenyegetnek, hogy lemondják az egészet”
© Shutterstock

Egy történet, ami arról szól, hogy miért nem jó, ha a szülők fizetik az esküvőt. 


Egy kétségbeesett menyasszony a Redditen mondta el, hogy a vőlegénye szülei megfenyegették őket, hogy lemondják az esküvőt. Kiderült, hogy a vőlegény édesapja már az elején felajánlotta, hogy állja a költségeket, ugyanis egy sikeres vállalkozást vehet, így megteheti, a párnak pedig nem volt pénze egy olyan lagzira, amit megálmodtak. 

Sokkal nagyobb lett, mint amit akartak

Nos, a szülők rengetegszer megváltoztatták a terveket, így már egy sokkal nagyobb és drágább esküvő lesz, mint amit a pár akart. A menyasszony elmondta, hogy a vőlegény sosem ápolt közeli viszonyt a szüleivel, ugyanis a gyerekkorát bentlakásos iskolákban kellett töltenie, így a párja általában csak pénzt kapott az édesanyjától és az édesapjától. A férfi nemrég összeveszett a szüleivel, és az apuka a telefonban azt mondta, hogy a fia nem tiszteli őket, sőt szerinte borzasztó, hogy a gyermekének tetkói és piercingjei vannak. A nagy vitának egy fenyegetés lett a vége.

Megfenyegetett minket, hogy nem fizeti ki az esküvőnket, és lemondják az egészet

– írta a menyasszony a fórumon. 

Nem az esküvő miatt aggódik

Nem az érdekel, hogy lefújják-e az esküvőnket, mert amúgyis összefogunk házasodni,  hiszen szeretjük egymást. A szüleim felajánlották, hogy tudnak adni kölcsönt, ha szükségünk van rá 

– folytatta a történetet a fiatal nő. 

A menyasszony elmondta, hogy inkább azért aggódik, hogyan kellene ezt a helyzetet kezelniük és megoldaniuk, különösen azért, mert most már egy városban laknak a vőlegénye szüleivel. A kommentelők többsége azt támogatja, hogy a pár ne kérjen segítséget tőlük, és ne erőltessék a kapcsolatot.

Fizessétek ki magatoknak, ne hagyjátok, hogy a pénzzel fenyegessenek

– írta valaki.

A vőlegényed tudja, hogy milyen emberek. Nem szabad hagyni, hogy bármit is adjanak nektek

– szólt hozzá valaki más. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves