Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megcsalás

„A barátnőm közölte, hogy terhes, de fogalma sincs, hogy vazektómiám volt”

2023. január 23.

2 perc olvasás

ELLE

hazugság megcsalás terhesség történet vazektómia
„A barátnőm közölte, hogy terhes, de fogalma sincs, hogy vazektómiám volt”
© Fotó: Getty Images

Az internetet bejárta a férfi meglepő története, akinek a barátnője terhes, de a gyerek biztosan nem tőle van. 


A váratlan történetre sokan felkapták a fejüket. A férfi a bejegyzésében leírja, hogy a barátnője boldogan mesélte, hogy terhes, ennek ellenére ő egy pillanatig sem tudott örülni a hírnek. A bejelentés során jött rá, hogy a nő már egy ideje biztosan megcsalja. 

Így jött rá a férfi, hogy a terhes barátnője megcsalja

A férfi azzal kezdi a névtelen levelet, hogy a megcsalást feldolgozni sosem egyszerű, ezt csak azok érthetik meg, akik átéltek már hasonlót. A düh és a fájdalom egyszerre van jelen az emberben, sokan pedig egészen elképesztő módon tudják meg, hogy a párjuk félrelépett. Így volt ezzel a férfi is, aki a saját titkának köszönhetően kapta hazugságon a barátnőjét

A barátnőm bejelentette, hogy terhes, és hamarosan apa leszek. Az egyetlen probléma az, hogy két évvel a találkozásunk előtt vazektómián estem át. Régóta gyanakodtam. Néhány hónappal ezelőtt divatos ruhákat kezdett viselni a munkahelyén, és későn járt haza. A nyáron bejelentette, hogy edzőtáborba megy, már akkor azt gondoltam, hogy a titkos szeretőjével megy el. Annyira csalódott vagyok. Azt hittem, ő lehet az igazi.

A férfi a nő bejelentése után nem árulta el rögtön az igazat, mivel szeretné átgondolni a dolgokat. Ugyanakkor teljesen megdöbbentette a barátnője hűtlensége. A nő nem sejti, hogy a barátjának vazektómiája volt, ezért csak annyit mondott, hogy biztosan nem működött a választott fogamzásgátló rendesen. 
A férfi most teljesen tanácstalan, hatalmasat csalódott, de még nem árulta el az igazat a barátnőjének.

Fogalma sincs mihez kezdjen. A levele sokakat megdöbbentett, de abban mindenki hasonló véleményen volt, hogy minél hamarabb el kell mondania a barátnőjének a vazektómiát. A nőnek beszélnie kell a gyerek valódi apjával, és döntést kell hoznia arról, hogy mihez kezd az életével. 

A férfi leírta, hogy már korábban is voltak számára gyanús dolgok, de ezekről megpróbált nem tudomást venni. Most rádöbbent, hogy jobb lett volna, ha figyel az apró jelekre


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves