Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megdöbbentő sztori

„A Facebookról tudtam meg, hogy a barátom teherbe ejtett egy másik nőt”

2023. február 20.

2 perc olvasás

ELLE

facebook gyerek párkapcsolat így tudtam meg
„A Facebookról tudtam meg, hogy a barátom teherbe ejtett egy másik nőt”
© Fotó: Anna Tarazevich/Pexels.com

Az „így tudtam meg”-típusú sztorikból egy nagyon keményet osztott meg most valaki: a Facebookról tudta meg, hogy a barátjának nemhogy szeretője van, a másik nő ráadásul babát vár!


Egészen frissiben írta meg valaki a Redditre, hogyan tudta meg, hogy a szerelme hűtlen hozzá, sőt, a férfi szeretője már terhes is.

Így tudtam meg

A Facebookot nézegette a vallomást készítő, amerikai lány, amikor azt vette észre, hogy valaki tanácsot kér. Érdekesnek tűnt a sztori, úgyhogy elolvasta.

Unalmamban olvasgatok itt este, miközben várom a kajámat, amikor látom, hogy egy szomszédos államból posztol egy nő, hogy megtalálta a pasija (34) üzeneteit, amiket az »utánfutójának« írt a telefonjáról. (Érthető módon) fel van háborodva és tanácsot kér, az emberek azt tanácsolják neki, hogy hagyja ott a pasit, erre a kommentekben bevallja, hogy a férfi nemrég ejtette teherbe, úgyhogy nem tudja eldönteni, hogy jó ötlet lenne-e most elköteleződni a csávó mellett, ha már most is átverte, pedig pont most derült csak ki a terhesség

– ez a sztori kezdete, itt a vallomást készítő lány még nem sejtette, hogy az ő pasijáról van szó, és „utánfutó” alatt pontosan őt kell érteni.

Árulkodó profilkép

Na de aztán ez a bizonyos terhes nő fotókat is posztolt a pasi üzeneteiről, ahol nem volt minden személyes adat rendesen kitakarva.

Kristálytisztán ott a kontakt neve az egyik képernyőfotón. Na vajon kinek a neve az...? Gondoltam, oké, lehet, hogy csak névegybeesés. Minek aggódjak. Soha semmi okot nem adott arra, hogy kételkedjek, megbízom benne. Viszont a férfi profilképe a nő telefonjában egy olyan, tavalyi fotóból van kivágva, amin én is ott vagyok

– hát ez volt az a pillanat, ahol végképp egyértelművé vált, hogy mi a helyzet.

A megcsalt nő tanácsot kér ezek után, hogy mit tegyen, de még egy dolgot elárul a kapcsolatáról:

tudtam, hogy mindig is akart gyereket, de én még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ez a következő lépésként szóba jöhessen.

Mit lehet ilyenkor tenni?

A legtöbben azt tanácsolják, hogy mielőtt a férfinak szólna, vegye fel a kapcsolatot a terhes nővel, de ne nyilvánosan, hanem privát üzenetben, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban mindkettejüknek ugyanazzal a pasival van kapcsolata (vagyis most már valószínűleg csak volt). Arra az esetre, hogy kiderül, hogy igen, valóban hűtlen, mindenki az azonnali szakítást ajánlja, és úgy tűnik, a sztorit posztoló nő sem tud mást elképzelni.

Remélem, eltűnik a szakadékban, és soha többet nem kerül a színem elé

– írja egy kommentben.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves