Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGCSALÁS

„A barátom szeretője terhes, és fogalmam sincs mit csináljak”

2023. február 03.

3 perc olvasás

ELLE

gyerek megcsalás vallomás
„A barátom szeretője terhes, és fogalmam sincs mit csináljak”
© Getty Images

Az internetezőket megosztotta a nő bejegyzése, amiben leírta, hogy megcsalta a barátja, a másik nő most gyereket vár. 


A megcsalás mindig problémákat okoz a kapcsolatban. Vannak, akik ezek után is folytatják a kapcsolatot, míg mások a szakítás mellett döntenek. Az alábbi bejegyzést megosztó nő képes volt megbocsátani a barátjának, ám azzal még ő sem számolt, hogy a férfi szeretője bejelenti a terhességét. 

A nő megbocsátott a megcsalás után, de a terhességet már nem tudja feldolgozni

A névtelen fórumon azzal kezdi a nő a bejegyzését, hogy hat éve alkotnak egy párt a barátjával. Minden tökéletes volt, ám tavaly volt egy kisebb hullámvölgy, a férfi pedig félrelépett. Csupán pár alkalom volt, amikor kiderült, könyörgött a nőnek, aki meg is bocsátott, azóta pedig sokkal jobb lett a kapcsolatuk. 

Eddig minden csodálatos volt, betartotta a szavát, még jobban odafigyelt rám, és minden szabadidejét velem töltötte, amikor végzett a munkában, egyenesen hazajött, szerintem nagyon igyekezett. Két éjszakával ezelőtt bevallotta, hogy a tetteinek következményei voltak. Elmesélte, hogy Ana (a szerető) felvette vele a kapcsolatot, és elmondta neki, hogy terhes (most 4 hónapos), úgy döntött, hogy megtartja a babát. 

A nő ekkor teljesen összetört, mivel erre nem számított. A barátja azt mondta neki, hogy megérti, ha szakítani szeretne vele, miközben megígérte, hogy nem szeretne semmit a korábbi szeretőjétől. Fontos számára a születendő gyerek, tartani fogja vele a kapcsolatot, de a nőhöz nem köti semmi. 

Szeretném tisztázni, hogy nem szeretném, ha lemondana apaságáról. Azt mondta, hogy velem akarja leélni az életét, de attól tartok, hogy mivel látniuk kell egymást, a végén megint megcsal. Ha maradok, megkockáztatom, hogy megint megbánt. 

A nő teljesen tanácstalan, mivel nagyon megalázva érzi magát. Retteg attól, hogy ezek után találkoznia kell a barátja családjával, akikkel korábban kifejezetten jó viszonyt ápolt. A férfi anyukája nagyon szereti, ennek ellenére most szégyelli magát. Közölniük kell majd, hogy nem ő a születendő gyereknek az anyja. Ugyanakkor szereti a férfit, és nem tudja elképzelni, hogy szakítson vele. 

Sokan írtak neki tanácsot, a legtöbben úgy vélik, elérkezett a szakítás ideje. A férfi nem tiszteli, és jobb, ha még most kilép ebből a kapcsolatból. 

Hagyd el a srácot. Hacsak nem oké, hogy nyitott kapcsolatban élsz, ahol teljesen másik családja van

– írta az egyik hozzászóló. 

Ha vele maradsz, valamilyen módon mindig kapcsolatban lesz vele, mert gyerekük van. Mindig emlékeztetni fognak arra, hogy megcsalt téged. Ha veled marad, és lemond a gyerekről, akkor egy rossz apa, nem értem, miért akarsz olyannal lenni, aki nem akar gondoskodni a gyerekéről

– érvelt egy másik internetező. 

Oh drágám... Tudom, hogy szereted, de ő nem szeret téged. Megcsalt téged. Elárult téged, és nem tisztelt téged és a kapcsolatotokat. Megint meg fog csalni. A legjobb dolog, amit tehetsz magadért és a jövődért, hogy elhagyod ezt a srácot, és nem nézel hátra

– írta egy másik felhasználó. 

A kommentelők nagy része szerint a nőnek azonnal szakítania kellene, nincs értelme több időt ebbe a kapcsolatba fektetni


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves