Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJRAKEZDÉS

„Ostobának érzem magam, amiért visszafogadtam a barátomat, miután gyereke lett egy másik nőtől”

2023. február 14.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem megcsalás párkapcsolat újrakezdés megcsalt nő
„Ostobának érzem magam, amiért visszafogadtam a barátomat, miután gyereke lett egy másik nőtől”
© Getty Images

Sokakat meglepett a megcsalt nő levele, aki őszintén írta le az érzéseit. 


A megcsalt nő az utóbbi hónapokban teljesen kétségbeesett, és fogalma sincs, hogy miként folytathatná a kapcsolatát. Évekkel ezelőtt úgy érezte, továbblépett, de nem megy. 

Attól fél, megbánja a döntését a megcsalt nő

A nő azzal kezdi a névtelenül közzétett levelét, hogy három évvel ezelőtt szakított az akkori barátjával, miután megtudta, a férfi megcsalja. Nem sokkal később az is a tudomására jutott, a másik nő gyereket vár. Ezek után sosem gondolkodott el azon, hogy valaha is kibéküljenek. 

A kapcsolat nem volt teljesen meglepetés – jellemző volt rá a megcsalás –, de nagyon megdöbbentett a terhesség, és nem hittem, hogy képes leszek ezen túllépni, szóval szakítottunk. 

A nő azzal folytatja a beszámolót, hogy az elmúlt években nem találkoztak, de azt megtudta, a férfi a másik nővel is szakított. Régóta nincsenek együtt, ettől függetlenül tartja a kapcsolatot a gyerekével, akit nagyon szeret. Úgy látja nagyon jó apa, és sokat törődik a gyerekkel. 

A nő és az exe egy véletlennek köszönhetően ismét találkoztak, az első alkalmat pedig több követte. Végül úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. A férfi elmondta, hogy még mindig nagyon szereti a nőt, és nehezen viselte az elmúlt éveket. A nő először boldogságot érzett, de az elmúlt időszakban egyre többször bizonytalanodik el. 

Már most aggódom a döntésem miatt. Sőt, olyan ostobának érzem magam, amiért visszafogadtam, hogy egy léleknek sem beszéltem róla. 

A nő az internetezőktől kért tanácsot, mert fogalma sincs, hogy mihez kezdjen. Nagyon fél, hogy ismét megcsalja majd a férfi. Sokféle tanácsot kapott, a legtöbben azt írták, foglalkozzanak a megcsalás tényével.

Szerintem jó ötlet nagyon lassan haladni – be kell bizonyítania neked, hogy érdemes a bizalmadra. Nem ez az első alkalom, hogy megcsalt, ezért úgy gondolom, hogy a sorozatos hűtlenséggel foglalkozni kell és dolgozni kell rajta, lehetőleg tanácsadás során.

Az internetezők szerint a nőnek már most tisztáznia kell, hogy többet nem fogja megbocsátani a megcsalást. Tisztázzák a dolgokat, csakis így tudják majd elkezdeni a kapcsolatukat. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves