Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WINTER WEDDING

4 ok, amiért érdemes téli esküvőt tartani

2022. december 29.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

esküvő esküvő trend tél téli esküvő
4 ok, amiért érdemes téli esküvőt tartani
© Getty Images

Az esküvőszervezők szerint több ok miatt is érdemes fontolóra venni a téli esküvő lehetőségét: az egyik például az, hogy rengeteget lehet vele spórolni! 


Ha túl vagy az eljegyzésen, lélekben valószínűleg már te is az esküvődön jársz: az esküvőszervezés első lépése viszont nem a ruha kiválasztásával vagy az esküvői csokor megálmodásával kezdődik, hanem azzal, hogy mikor is legyen pontosan a nagy nap! A legtöbben a tavaszi, a nyári és az őszi esküvőket preferálják, az esküvőszervezők viszont több olyan okot felsoroltak, amiért a téli esküvőt is érdemes fontolóra venni!

1.    Sok pénzt meg lehet spórolni

A Weddingwire.com esküvői weboldal felmérése szerint októberben  szeptemberben, júniusban, májusban és augusztusban kötnek házasságot a legtöbben – ez azt jelenti, hogy ilyenkor a legdrágábbak a szolgáltatások árai. Off-seasonnek, azaz a kevésbé felkapott szezonnak a december-március közötti időszak számít, ekkor pedig akár 50%-kal olcsóbban is kijöhet egy esküvő, mint máskor! Persze ilyenkor a kinti helyszíni lehetőségek korlátozottak, de, ha nem ragaszkodsz a napsütéses menyegzőhöz, a téli esküvővel lehet, hogy jobban jársz!

2.    Elérhetőek lesznek a legjobb szolgáltatók

Ha belső helyszínen szeretnéd megtartani az az esküvődet, igazán nem számít, hogy nyáron vagy télen van-e megtartva, mert úgyis bent lesztek. A téli szezonos esküvőkben pedig sem időpontban, sem szolgáltatókban nem kell megalkudnod  mert a legjobb rendezvényszervezők, a legjobb fotósok és a legszebb menyasszonyi ruhák garantáltan elérhetők lesznek, ráadásul sokkal kedvezményesebb áron is, mint nyáron!

3.    A vendégek nagyobb eséllyel tudnak részt venni az esküvőn

Kevesen beszélnek róla, pedig az esküvőszervezők szerint az esküvőszezon nemcsak a házasulandó párnak, de a vendégeknek is fárasztó. A szakértők ismernek olyanokat, akik egy nyár alatt hét különböző esküvőn vettek részt, ami érzelmileg, fizikailag és nem utolsósorban anyagilag is megterhelő. Szilveszter után viszont csak ritkábban vannak nagyobb társasági események, ezért a meghívottak nagyobb kedvel mennek majd el és vesznek részt az esküvőn.

4.    Igazán különleges lesz az esküvőd

Kevesen esküdnek meg télen, ezért már önmagában az időpont is különlegessé teszi az esküvőt, arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű képeket lehet ilyenkor készíteni! A fehér menyasszonyi ruhával különösen jól fog mutatni a havas, fehér háttér, még különösebben nagy dekorációra és díszítő elemekre sem lesz szükség.

Akármilyen esküvőt is álmodtál meg magadnak, egy csodás, örök élményben lesz részed! Az azonban biztos, hogy ha számít a büdzsé, a kinti helyszínek pedig kevésbé, akkor érdemes a téli esküvőt is fontolóra venned!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves