Quantcast

Tiszta hangzás

Hordozható hangulatfelelős

Hordozható hangulatfelelős
© LG Group

Elegáns dizájnba csomagolva kínálja a tökéletes hangzást az új, kúpos formatervű LG hangszóró, ami kültéren és beltéren is bármilyen alkalomhoz kiváló kiegészítő lehet. A készülék minden irányba élethű, lenyűgözően erős és tiszta hangzást sugároz, fényeivel pedig egy valódi, stílusos lámpásra emlékeztet.

Az LG XBOOM 360 hangszórója (RP4 modell) hangszórójának vonzó formaterve nem pusztán látványelem: a kúp alakú kialakítás azt a célt szolgálja, hogy helyet biztosítson a hangszóró torzításmentes membránszerkezete számára. A magas- és mélysugárzó egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy az eszköz 360 fokban, minden irányba egyformán, minimális torzítással szólaltassa meg a hangot. Az eredmény tökéletesen tiszta, háromdimenziós hangzás, ami egy kerti partin és az esti filmnézéskor is megállja a helyét.

A megfelelő hangulatért a szintén 360 fokos, beépített világítás felel, amit a készülékhez tartozó mobilalkalmazáson keresztül kedvünkre változtathatunk. A fényekkel megidézhetjük a természetet, például meleg, délutáni napsütést vagy pihentető fényt varázsolhatunk a teraszra vagy a nappaliba. A lámpásra emlékeztető dizájnhangszóró így akár a hangulatvilágítás szerepét is átveheti.

A Bluetooth-képes eszköz egyetlen feltöltéssel akár 10 órányi zenehallgatási élményt kínál, a könnyű hordozhatóságot pedig egy kényelmes, de strapabíró fém fogantyú szolgálja. Az elegáns megjelenést a rendkívül tartós, bézs, szénfekete és pávazöld színben elérhető szövetborítás teszi teljessé.