Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Videó: hatalmas bakit szúrtak ki a Bridgerton rajongói a 3. évadban, ezt senki nem érti

2024. július 25.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó a Bridgerton család baki
Videó: hatalmas bakit szúrtak ki a Bridgerton rajongói a 3. évadban, ezt senki nem érti
© IMDb

A Bridgerton család 3. évadában a rajongók vettek észre egy bakit, ami talán még a készítőknek sem tűnt fel.


Májusban érkezett meg a Netflixre A Bridgerton család 3. évada, a folytatás pedig júniusban debütált. A széria azóta is a nézettségi lista elején van, akadnak olyan rajongók, akik már többször megnézték az epizódokat. Így vették észre az egyik bakit, ami sokáig senkinek sem tűnt fel. 

Csak a legnagyobb rajongók vették észre a Bridgerton bakiját

A Bridgerton 3. évadában több apróbb baki is van, ezekről korábban már beszámoltunk. Persze nem a Netflix szériája az egyetlen sorozat, amiben maradnak kisebb bakik, számos alkotásban találhatóak. Most a rajongók egy újabbat vettek észre, ami Penelope és Colin báli találkozása után történik. 

@akmulfordauthor Who else spotted this?? 👀 #bridgerton #bridgertonseason3 #polin #bridgertonnetflix ♬ original sound - A.K. Mulford 📚✨

Az említett jelenetben Penelope kiszalad az épületből, ahol a bált tartják, és dühösen letépi a hajdíszét, majd eldobja a földre. A következő jelenetben nem is látható a hajában, ám nem sokkal később ismét feltűnik a csillogó hajdísz, ami még akkor is ott van, amikor vitázik Colinnal, és távozik. 

A rajongók először nem értették mi történhetett, hiszen a jelenetek egy részében látható Penelope hajdísze, annak ellenére, hogy azt nem vette fel a földről. A TikTokon, ahol az említett baki is népszerűvé vált, sokan kritizálták a stábot, ám akadtak, akik megvédték az alkotókat. Nagy valószínűséggel az említett jelenetet többször vették fel. Az is lehet, hogy több különböző forgatási napon is dolgoztak rajta, hiszen este forgattak. Ilyen esetekben nem mindig tudnak figyelni a kellékekre. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves