Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BRIDGERTON

Fontos dolog derült ki a Bridgerton 4. évadáról, a sorozat készítője árult el részleteket

2024. július 15.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Fontos dolog derült ki a Bridgerton 4. évadáról, a sorozat készítője árult el részleteket
© IMDb

A Bridgerton 4. évadát már elkezdték előkészíteni, az egyik alkotó most izgalmas részleteket árult el. 


Nagy sikert aratott a Bridgerton 3. évada, ami májusban érkezett meg a Netflixre. Ez az évad Colin és Penelope kapcsolatáról szólt, a rajongók pedig már most azt találgatják, ki lesz a 4. évad főszereplője. Bár ez még nem derült ki, az egyik alkotó izgalmas részleteket árult el. 

Különleges dolgot árult el a 4. évadról a Bridgerton készítője 

Julia Quinn regénysorozata alapján készült A Bridgerton család sorozat, ami nagy sikert aratott a Netflixen. A szerzőnő összesen 9 könyvet írt, minden testvérnek a történetét külön regényben bontotta ki, az utolsó kiadvánnyal pedig lezárta a Bridgerton-testvérek történetét. Ennek megfelelően a 4. évad egy újabb testvérnek a szerelmi életéről fog szólni, ám az alkotók még nem árulták el, kit választottak

Vannak teóriák, találgatások, korábban megírtuk, ki a legesélyesebb főszereplő a 4. évadra vonatkozóan. Bár az alkotók korábban elmondták, a titkot még nem akarják felfedni, más izgalmas dolgokat elárultak.

Párszor majdnem megcsúsztam, szóval kérdezz tovább, és lehet, hogy elcsúszok. Nagyon izgatott vagyok amiatt, amit írunk. A vége felé járunk az írószobában a szezonnal, a forgatókönyvekkel. És úgy érzem, hogy ez az egyik legjobb munkám és az írószoba legjobb munkája. Nagyon összekovácsolódtunk az együttműködés kapcsán, úgyhogy alig várom, hogy a rajongók lássák, mit alkottunk

– nyilatkozta Jess Brownell, showrunner a The Hollywood Reporternek. 

A showrunner elárulta, hogy nagyon sok tervük van a következő évadra, több történetszállal is készülnek, melyek közül az egyik kifejezetten romantikus lesz. Úgy véli, hogy a rajongók tetszését is elnyeri majd. 

A Bridgerton 4. évadára még várni kell, mivel leghamarabb 2026-ban érkezhetnek az új részek. Az alkotó elmondta, hogy sok időt vesz igénybe a gyártási folyamat, hónapokat töltenek az epizódok megírásával, utána következik a forgatás, ami nagyjából 8 hónap. Éppen ezért nem érkezik minden évben új évad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves