Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

3 baki a Bridgerton 3. évadában, amit a legnagyobb rajongók sem vettek észre

2024. június 18.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család baki
3 baki a Bridgerton 3. évadában, amit a legnagyobb rajongók sem vettek észre
© IMDb

Az alkotók nagyon odafigyeltek a Bridgerton forgatásánál, hogy minden tökéletes legyen, mégis maradt benne pár baki. 


Megérkezett a Bridgerton 3. évada, amire 2 évet kellett várniuk a rajongóknak. A kosztümös sorozat nagy népszerűségnek örvend, ezért nem meglepő, hogy akadnak olyanok, akik már többször látták a részeket. Így vették észre a bakikat, amelyeket nem egyszerű megtalálni! 

Ezek a legnagyobb bakik a Bridgerton új évadában

Június 13-án érkeztek meg a Netflixre a Bridgerton legújabb részei. A rajongók már nagyon várták a folytatást, hiszen az évad első fele igazán sok kérdést vetett fel. Ezeknek egy részére választ is kaptak a folytatásban a rajongók. Voltak azonban kifejezetten szemfülesek, akik nem csupán a történetre figyeltek, de az apróbb bakikra is. 

Lady Whistledown logója megváltozott

Nem tudni, hogy szándékos csere történt vagy egyszerű baki, mindenesetre érdekes, hogy megváltozott Lady Whistledown pletykalapjának a logója. Az eddig évadokban mindig egyforma volt, most azonban a sziluett olyan lett, ami jobban hasonlít Penelopére. A változtatás nagyon apró, ezért sokaknak fel sem tűnt.

Eloise kétszer is megfogta Lady Bridgerton kezét 

Abban a jelenetben, amikor Francesca bejelenti az eljegyzését a családnak, a testvérei pedig a macaronokon vitáznak, Eloise megragadja az édesanyja kezét. Ám ezt a jelenetet kétszer is mutatják, más szögből, és jól látszik, hogy ugyanazt a felvételt használták fel. Nagy valószínűséggel a vágásnál csúszott be a baki. 

Lady Tilley vezeti Benedictet a táncparketten

A régens korszakban még fontosak voltak a hagyományos női és férfi szerepek. Éppen ezért mindig a férfi vezette a nőt a táncparketten. Az egyik báli jelenetben azonban ez megváltozott, mivel láthatóan Lady Tilley vezette Benedictet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves