Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Végre kiderült, kiről szól majd a Bridgerton 4. évada

2024. július 23.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család bejelentés
Végre kiderült, kiről szól majd a Bridgerton 4. évada
© IMDb

Hatalmas bejelentést tett a Netflix, ugyanis elárulta, kiről szól majd a Bridgerton következő évada. 


Hetek óra találgatják a rajongók, vajon melyik testvérről szól majd a Bridgerton 4. évada. Az alkotók eddig hallgattak, most azonban egy videóban elárulták el, kinek a történetét viszik legközelebb képernyőre. 

Nagy bejelentést tettek a Bridgerton alkotói 

A Bridgerton család minden évada másik testvérre koncentrál, így már sokan várták, hogy a 4. szezonban melyik testvér kapja a főszerepet. Mivel a sorozat nem követi szorosan Julia Quinn könyvsorozatát, ezért felcserélték a könyvek sorrendjét, és előre vették Colin és Penelope történetét.

A 3. évad végén számos lehetőséget felvázoltak, ezekről itt olvashatsz. Elárultunk, hogy Eloise, Francesca és Benedict mindhárman esélyesek. Ám leginkább Benedict tűnt valószínűnek, mivel emlegettek az utolsó epizódban egy álarcosbált, aminek az ő története szempontjából nagy jelentősége van. A Netflix azonban úgy döntött, nem húzza tovább az időt, és elárulták, a 4. évad valóban Benedict történetéről fog szólni. Ezt egy videóval jelentették be, amiben szintén felemlegetik azt a bizonyos bált.

Erről szól majd a Bridgerton 4. évada 

A sorozatot még nem kezdték el forgatni, annyit árultak el, a munkálatok ősszel kezdődhetnek el. Több vidéki birtokon is rögzítenek majd jelenteket, de pontosabb információkat még erről sem osztottak meg. Ahogyan azt sem tudni, hogy ki alakíthatja majd Benedict szerelmét, Sophie-t.

Ha a sorozat követi, a Julia Quinn által írt Tisztességes ajánlat című könyvet, akkor Benedict Lady Bridgerton álarcosbálján megismer egy titokzatos hölgyet. Sophie Beckett, aki álruhában jutott be a bálra, sosem gondolta volna, hogy egyszer egy mesebeli herceggel táncolhat, de a varázslat éjfélkor véget ér. Benedictre azonban nagy hatást gyakorol a titokzatos nő, és eldönti, megkeresi és feleségül veszi. Úgy érzi, hogy egyik nőt sem tudná úgy szeretni, mint a bálban megismert hölgyet, ez alól kivételt képez a szobalány, akit egy szorult helyzetből ment ki. 

Az alkotók szerint a 4. évad lesz az eddigi legromantikusabb, bár pontosabb részleteket még nem árultak el. A hivatalos információk szerint, a Bridgerton következő szezonja 2026-ban érkezhet a Netflixre. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves