Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Videó: Így folytatódik a Bridgerton 3. évada, választ kapunk a szezon legnagyobb kérdésére

2024. június 12.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó
Videó: Így folytatódik a Bridgerton 3. évada, választ kapunk a szezon legnagyobb kérdésére
© IMDb

Már nem kell sokat várni a Bridgerton folytatására, a Netflix ki is adta az első 4 percet. 


Június 13-án visszatér a Bridgerton, a rajongók pedig már nagyon várják a folytatást. Érthető, hiszen több szál is nyitva maradt, szerencsére azonban már nem kell sokat várni az új részekre. A Netflix, hogy fokozza az izgalmakat, kiadta az 5. epizód első perceit. 

Izgalmasan folytatódik a Bridgerton 

A Netflix két részre bontotta a Bridgerton 3. évadat, az első 4 epizód májusban érkezett, a maradék epizódok pedig június 13-án kerülnek fel a streamingre. Ha még nem láttad a sorozat első epizódjait, akkor ne olvass tovább, mivel spoilerekkel folytatjuk. 

A Bridgerton 4. epizódja több szálon is függővéggel ért véget. Colin megkérte Penelope kezét, a nő azonban nem válaszolt neki. Persze nem kell izgulni, hiszen sejthető, hogy igent mond, ám az útjuk az oltárig nem lesz annyira egyszerű. Penelope még nem árulta el Colinnak, hogy ő Lady Whistledown, ezért még azt sem tudni, hogyan fog reagálni a hírre. 

A másik nyitott kérdés, Eloise és Penelope kapcsolata. Az egykori barátnők között végig feszült volt a viszony az évad első felében, így kérdés, hogyan reagál majd az eljegyzés hírére. Ezt viszont már nem kell sokáig találgatni, mivel ez is kiderült abból a 4 perces videóból, amit publikált a Netflix. A videót itt éred el

A pár perces részletből kiderül, hogyan reagált Colin családja az eljegyzés hírére. Penelope és Eloise kapcsolatából is többet megmutatnak, és felvetik a szezon egyik legnagyobb konfliktusát, ami nagyban befolyásolja majd a történetet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves