Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

A Bridgerton sztárja soha nem látott fotókat osztott meg a forgatásról

2024. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

fotók bridgerton sorozat forgatás
A Bridgerton sztárja soha nem látott fotókat osztott meg a forgatásról
© IMDB

A Bridgertont imádja most mindenki. 


A Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan soha nem látott fotókat osztott meg a 3. évad forgatásáról. Nemrég az összes epizód felkerült a Netflixre, a rajongók pedig már izgatottan várják a folytatást, ám valószínűleg ismét sok időt kell várnunk, mire az új évad elkészül. 

A 3. évad most került be minden idők Netflix Top 10-es listájára, mert több milliárd (!) órát néztetek belőle, ami elmebetegség. Annyira hálás vagyok, úgyhogy kérlek, fogadjatok el néhány különféle színfalak mögötti örömöt köszönetképpen!

– írta a posztjában a színésznő. 

Itt vannak a fotók

Imádják a rajongók 

Luke olyan stresszes, mintha az igazi esküvője lenne

– írta valaki az egyik fotóval kapcsolatban.

Csodálatos munkát végeztetek, alig várom az új évadot

– szólt hozzá valaki más.

A legjobb évad volt

– jegyezte meg egy harmadik kommentelő. 

Kiről szólhat az új évad? 

Mint megírtuk, egyre többen úgy gondolják, hogy a Bridgerton 4. évada Benedictről szólhat, legalábbis erre van a legtöbb esély. Ha tartják az alkotók a könyvek idővonalát, akkor ő az a Bridgerton testvér, akinek következnie kell. Erre az évad végén egy utalást is tettek az alkotók. Az utolsó epizódban Benedict és Eloise egy bizonyos álarcosbálról beszélnek, ami fontos lesz a Benedict története szempontjából. Julia Quinn regényében egy álarcosbálon ismeri meg a nőt, aki később a felesége lesz. Az új évad forgatása egyébként idén ősszel kezdődik egy vidéki birtokon. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves