Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Így néznek ki a Bridgerton sztárjai a való életben

2024. július 24.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton sorozat sztárok
Így néznek ki a Bridgerton sztárjai a való életben
© IMDB

Te megismernéd a Bridgerton sztárjait, ha az utcán futnátok össze? 


A Bridgerton család egyértelműen az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozata, és rekordokat döntöget a Netflixen. Azonban a kosztümös széria forgatásain hosszú órákat vesz igénybe, hogy a színészeket teljesen átalakítsák a szerepüknek megfelelően. Mutatjuk a legdurvább átalakulásokat! 

Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja

Penelope egyértelműen az egyik legnépszerűbb karakter, különösen a 3. évad óta, ami az ő szerelmi történetét mutatta be. Az önbizalomhiánnyal küzdő lány egy boldog családra vágyik, és arra, hogy szeressék. Nicola Coughlan pedig zseniálisan alakítja a karakterét. Az átalakulása pedig elképesztő:

Golda Rosheuvel, aki Sarolta királyné bőrébe bújt

Golda Rosheuvel fantasztikusan formálja meg a szigorú Sarolta királynét. A színésznő már korábban is ismert volt Nagy-Britanniában, de inkább színházban játszott, ám jó pár sorozatban vendégszerepelt is. Azonban azt tudtad, hogy néz ki a valóságban? 

IMDB

Luke Newton, aki Colin Bridgertont formálja meg

Luke Newton olyan nagy átalakuláson nem ment át, de mégis teljesen más embernek tűnik, amikor nem a kosztümös sorozatban van. A frizurája azonban egész nagy változáson ment keresztül, ám az biztos, hogy mindig elképesztően sármos.

Polly Walker, mint Portia Featherington

Portia a sorozatban imádja a fényes ruhákat. Az őt alakító színésznő, Polly Walker a valóságban sokkal visszafogottabb, de mégis gyönyörű. Azonban az biztos, hogy sokan nem ismernék meg a valóságban a népszerű sztárt. Mutatjuk, miért:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polly Walker (@officialpollywalker)

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves