Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

7 premier, amit nagyon várunk szeptemberben

2024. szeptember 04.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

film Netflix sorozat filmpremier mozipremier Disney+
7 premier, amit nagyon várunk szeptemberben
© IMDb

Szeptemberben sem fognak unatkozni a filmrajongók! Sok premierrel készülnek a mozik, és streaming szolgáltatók. Mutatjuk a szeptemberi premiereket! 


Az augusztus nagyon izgalmasan alakult premierek szempontjából, és a szeptember sem okoz majd csalódást. Visszatér a mozikba Jenna Ortega a Bettlejuice Bettlejuice című filmben, de mutatunk fordulatos horrort, és Nicole Kidman új sorozata is ebben a hónapban érkezik a Netflixre. Lássuk a szeptemberi premiereket! 

Hazudj! (Disney+ - szeptember 4.) 

Folytatódik a Hulu népszerű sorozata, ami Magyarországon a Disney+-on érhető el. Az 1. évadban megismerhettük Lucy és Stephen kapcsolatát, ami tele van hazugságokkal és kifejezetten toxikus. A 2. évad ott folytatódik, ahol az évadzáróban befejeződött a történetük, mivel visszatérnek a főiskolára. A szakítás után teljesen új dinamikát vesz fel a kapcsolatuk. Emellett új problémák jelennek meg a baráti társaságában, melyeket a korábban megtörtént események okoznak. 

Bettlejuice Bettlejuice (mozi – szeptember 5.) 

Tim Burton új filmje egyszerre hátborzongató és komikus, ha szereted a rendező stílusát, ez a mozi is tetszeni fog. A Deetz családban tragédia történik, ezért a családtagok hazautaznak a Winter River-i házba. Lydia (Winona Ryder) az elmúlt évek során sem tudott megszabadulni a kísérteties Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől, aki feleségül akarta venni. Pontosan ezért esik kétségbe, amikor a ház padlásán a kamaszlánya (Jenna Ortega) megtalálja a város makettjét, ami egy átjáró a túlvilágra. Az átjáró véletlenül megnyílik, ha ez még nem lenne elég, akkor Bettlejuice is megjelenik, aki mindig tud nagyobb káoszt csinálni. 

A tökéletes pár (Netflix – szeptember 5.)

Amelia éppen az esküvőjére készül, mivel Nantucket egyik legvagyonosabb családjába készül beházasodni. Ám egy megdöbbentő haláleset zavarja meg az esküvőt, és pillanatok alatt mindenki gyanúsítottá válik. A Winbury család azonban összetart, élünkön a családfővel, Greerrel (Nicole Kidman). A rendőrség figyelme azonban egyre inkább a családra irányul, mivel a teljes igazságot senki sem hajlandó elmondani. 

Emily Párizsban 4. évad, 2. rész (Netflix – szeptember 12.) 

Szeptemberben folytatódnak Emily kalandjai, aki elég sok drámába keveredik. Végre azt érzi, hogy a kapcsolata egyenesbe jött Gabriellel, ám azzal nem számolt, hogy Camille még okozhat problémákat. Bár Camille megtudta, hogy nem várandós, ezt Gabrielnek nem árulta el, így ő még mindig azt hiszi, gyermekük lesz. Emily és Gabriel kapcsolatában pedig egyre több a probléma, ami oda vezet, hogy a nő egészen egyszerűen megszökik. Méghozzá Rómába utazik, egy titokzatos új hódoló társaságában. 

Monte Cristo grófja (mozi – szeptember 19.)

Újabb feldolgozás készült a klasszikusból, amit ezúttal Alexandre de La Patellière és Matthieu Delaporte rendeztek. Edmond Dantèst az esküvője napján tartóztatják le egy olyan bűncselekmény miatt, amit nem ő követett el. Tizennégy éven keresztül egy szigeten raboskodik, majd megszökik a szigetről, és visszatér, hogy bosszút álljon mindazokon, akik koholt vádak alapján börtönbe jutatatták. 

Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori (Netflix – szeptember 19.) 

Érkezik Ryan Murphy sorozatának a második évada, ami ezúttal a Menendez fivérek történetét dolgozza fel. Lyle és Erik Menendez 1989. augusztus 20-án meggyilkolták a szüleiket, akik korábban egy évtizeden keresztül molesztálták őket. A gyilkosság megdöbbentette a közvéleményt, mivel kívülről a Menendez család élete tökéletesnek tűnt. A testvérpárt évekig nem vonták felelősségre, végül életfogytiglanra ítélték őket. 

Ne oldozz el! (mozi – szeptember 26.)

Alexandre Aja a Stranger Things és az Érkezés producereivel közösen készítette a legújabb filmjét. A főszerepet alakító Halle Berry mindent megtesz, hogy megóvja az ikerfiait. Ez azonban nem annyira egyszerű, mivel a házuk az erdő közepén található. A legfontosabb, hogy mindig kapcsolatban maradjanak, akár egy kötéllel, csak így óvhatják meg magukat, különben a gonosz eljön értük. Az egyik fiú azonban megkérdőjelezi az entitás létezését, megszakítja a kapcsolatot, és mindannyiuk élete veszélybe kerül. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves