Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EMILY IN PARIS

Így folytatódik az Emily Párizsban 4. évada, új részletek derültek ki

2024. augusztus 16.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat Lily Collins Emily Párizsban streaming
Így folytatódik az Emily Párizsban 4. évada, új részletek derültek ki
© IMDb

Ha már láttad az Emily Párizsban friss epizódjait, akkor jó hírünk van, mivel még több romantika és dráma jön! 


Visszatért az Emily Párizsban, a legnagyobb rajongók pedig nagy valószínűséggel már meg is nézték az összes részt, amit elérhetővé tett a Netflix. A folytatásra sajnos még egy hónapot várni kell, addig is eláruljuk, mire lehet számítani. 

Drámával folytatódik az Emily Párizsban

Hosszú várakozás után végre felkerültek a Netflixre az Emily Párizsban 4. évadának az epizódjai. Az új szezon összesen 10 részből áll, most ötöt tettek elérhetővé. A folytatás pedig szeptember 12-én érkezik. A sorozatra sokat kellett várni, és eleinte az is kétséges volt, hogy tud a stáb forgatni, mivel a 2024-es olimpiai miatt a nyári forgatás nem volt lehetséges. Szerencsére mindent megoldottak, a rajongók pedig élvezhetik Emily kalandjait

A legnagyobb kérdés az új szezonnal kapcsolatban az volt, hogyan alakul Emily és Gabriel kapcsolata, illetve mi lesz Alfie-val. Ezekre a kérdésekre nagyjából választ is kaptunk az első részekben. Ha még nem láttad az epizódokat, akkor ne olvass tovább, mivel spoilerekkel folytatjuk. 

Az új részekből kiderült, hogy Camille nem terhes, ezt azonban nem árulta el Gabrielnek. A férfi még mindig úgy tudja, hamarosan apa lesz. A Netflix által kiadott rövid előzetes szerint ezt nem is fogja elárulta még egy darabig, ezért Camille biztosan okoz majd problémákat Emily és Gabriel kapcsolatában. 

Emily emellett megismer egy férfit a síelés során, akivel nagy valószínűséggel közelebbi kapcsolatba kerül. A stáb forgatott Rómában, ahol Lily Collins egy ismeretlen karaktert alakító színész mellett volt látható. Azt sajnos nem tudni, miért utazik el Párizsból, viszont biztos, hogy dráma kíséri majd az útját. 

Az évad második felében nagy valószínűséggel láthatjuk Mindyt és az együttesét az Eurovíziós Dalfesztiválon, és arról sem feledkezhetünk meg, hogy Louis de Leon miatt Sylvie számos problémával nézhet majd szembe. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves