Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SOROZATAJÁNLÓ

3 sorozat, amit meg kell nézned májusban a Netflixen

2024. április 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat sorozatok sorozatajánló
3 sorozat, amit meg kell nézned májusban a Netflixen
© IMDb

Hamarosan itt a május, ez pedig azt jelenti, hogy érkezik pár újdonság a Netflixre. 


Izgalmas lesz a május a sorozatrajongók számára, ebben a hónapban végre érkezik A Bridgerton család folytatása, és egy új sorozat is felkerül a Netflixre, amit David E. Kelley, a Hatalmas kis hazugságok alkotója készített. 

A Bridgerton család 3. évad 

Két év kihagyás után érkezik a sorozat folytatása. Minden évad más szerelmespárra fókuszál, ebben a szezonban Colin és Penelope kapják a legtöbb figyelmet. A hivatalos leírás szerint Penelope ebben az évadban szeretne férjet találni, de túlságosan félénk, nincs bátorsága flörtölni a férfiakkal. Colin felajánlja neki, hogy segít, ezért ellátja pár tanáccsal. Ám a fiatalok között egyre szorosabbá válik a kapcsolat, ami mindent megváltoztathat. 

Szarvasbébi 

Áprilisban került fel a Netflixre az új minisorozat, ami egy megtörtént esetet dolgoz fel. A Szarvasbébi főhőse egy sikertelen humorista, aki nem tud befutni, ezért közben egy kocsmában dolgozik. Egyik nap megjelenik egy nő, Martha, akinek megtetszik a férfi. Martha zaklatni kezdi, a történet pedig egyre őrültebbé válik. A széria Richard Gadd személyes élményén alapszik, akit korábban zaklatott egy nő. 

Talpig férfi

David E. Kelley, a Hatalmas kis hazugságok alkotója új sorozatot készített, ami egyszerre komikus és drámai. Charlie Croker, atlantai ingatlanmágnás hirtelen csődbe megy, a megváltozott helyzet felborítja a hatalmi egyensúlyt. Mindenki szeretne hasznot húzni, a politikai és a gazdagság elit emberei megpróbálják kihasználni a férfi bukását. A sorozat szereposztása figyelemre méltó, a főbb szerepekben Jeff Daniels, Tom Pelphrey, Diane Lane és Lucy Liu láthatóak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves