Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Megérkezett A Bridgerton család 3. évadának az előzetese, így folytatódik a sorozat

2024. április 11.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó a Bridgerton család
Megérkezett A Bridgerton család 3. évadának az előzetese, így folytatódik a sorozat
© Instagram/@bridgertonnetflix

Vége a várakozásnak, mivel májusban visszatér a Bridgerton, amihez már az első előzetes is megérkezett! 


Május 16-án kerülnek fel A Bridgerton család új epizódjai, amit már nagyon várnak a sorozatrajongók. A Neftlix most kiadta hozzá az első előzetest, amiból új információk derültek ki. 

Romantikus lesz A Bridgerton család 3. évada

Már nagyon sokan várják a sorozat folytatását, hiszen legutóbb 2 évvel ezelőtt kerültek fel új epizódok. Sokat csúszott a 3. évad, problémák voltak a forgatással, utána pedig a hollywoodi színészek sztrájkja nehezítette a dolgokat. Szerencsére már nem kell sokat várni a folytatásra, mivel május 16-án kerülnek fel az évad első részei. 

Korábban már elárulták az alkotók, hogy ez az évad Colin és Penelope kapcsolatáról fog szólni. Régóta barátok, Penelope pedig szerelmes is Colinba, de az évad elején sok problémával néznek szembe. A 2. évad végén Colin tett egy bántó megjegyzést a lányra, amit Penelope is meghallott, és mély sebet ejtett rajta. Ez pedig nehezíti a barátságukat. 

Az évad Penelope átváltozásával kezdődik, mivel eldöntötte, hogy szeretne magának férjet találni. Nem akar tovább a családjával élni, de ez nem annyira könnyű, mint ahogyan gondolta. Penelope izgul a férfiak társaságában, és a flörtölés sem megy neki. Ezért Colin eldönti, hogy segít neki, hogy gyorsabban találjon kérőt. Egyre több időt töltenek együtt, miközben Pen egyre magabiztosabb lesz a férfiakkal. Megismerkedik Lord Deblinggel, aki komolyan érdeklődik iránta. Ám Colint sem tudja elfelejteni, akivel sok időt tölt együtt. 

Az előzetes és a színészek elmondása alapján nagyon izgalmas és persze romantikus lesz az évad. A 2. szezon sok kérdést hagyott maga után, remélhetőleg ez a szezon választ ad rájuk. Az első részek május 16-án kerülnek fel a Netflixre, a folytatás pedig június 13-án érkezik. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves