Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

3 sorozat a Netflixen, aminek már nagyon várjuk a folytatását

2024. április 17.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat folytatás
3 sorozat a Netflixen, aminek már nagyon várjuk a folytatását
© IMDB

Ezek a sorozatok hamarosan visszatérnek a Netflixre.


A Netflix kedvenc sorozatai hamarosan visszatérnek. Mutatjuk azokat a nagyszerű sorozatokat, amelyeknél már nem kell olyan sokat várnunk, hogy megtudjuk, hogyan alakul a kedvenc szereplőink sorsa. Íme, a lista, amiből majd lehet bőven válogatni.

Emily Párizsban (4.évad) 

Az Emily Párizsban rajongói nagyon szomorúak voltak, amikor a sztrájk miatt nem debütált a 4. évad. Most azonban a jó hír, hogy idén decemberben már megtudjuk, hogyan alakul Emily Cooper élete a francia fővárosban. A negyedik évad forgatása 2024 januárjában kezdődött, még a nyári párizsi olimpiai játékok előtt, mivel júniustól szeptemberig minden forgatás és produkció tilos lesz. Elképzelhető, hogy a vígjátéksorozat marad a tipikus megjelenési hónapnál, és 2024 decemberéig vár a Netflixen való premierrel. Mi azonban már alig várjuk, hogy megtudjuk, hogyan alakul a folytatás.

A Bridgerton-család (3.évad)

A Netflixen futó A Bridgerton család 3. évada 2024 tavaszán két részletben tér vissza, az első premierje május 16-án, a második felvonás pedig június 13-án érkezik. Mint megírtuk, az új részek középpontjában Colin és Penelope kapcsolata fog állni. A hűséges rajongók tudják, hogy Penelope őrülten szerelmes a barátjába, azonban egy bántó megjegyzés rányomja a bélyeget a barátságukra. A folytatásból azonban kiderül, mi lesz velük. Szerencsére a szereplők többsége visszatér, mi pedig alig várjuk, hogy újra lássuk a kedvenc családunkat. 

A császárné (2.évad)

A Netflix legsikeresebb európai sorozata is visszatér 2024-ben. A streaming-szolgáltató korábban már megerősítette, hogy Sissi történetének folytatását is idén láthatják még a nézők. A 2022-ben bemutatott német történelmi sorozat Erzsébet osztrák császárné életéről szól, és hatalmas népszerűségnek örvendett az 1. évad a rajongók körében. A szériából egyelőre 6 rész készült el, de azt nem tudni, hogy az új évad hány epizódot fog tartalmazni. A forgatások azonban már 2023 őszén megkezdődtek. Íme, az 1. évad előzetese kedvcsinálónak:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves