Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lady Whistledown

Itt van minden, amit a Bridgerton 3. évadáról tudunk

2023. április 25.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Itt van minden, amit a Bridgerton 3. évadáról tudunk
© Instagram/@bridgertonnetflix

Remélhetőleg már nem kell sokat várni, és érkezik a Bridgerton következő szezonja. Most összegyűjtöttünk mindent, amit a folytatásról tudunk.


A Bridgerton család első két évada hatalmas sikert aratott, ezért senki sem lepődött meg, amikor kiderült, érkezik a 3. évad. A rajongók örülhetnek, mivel a széria alapjául szolgáló könyvsorozat nyolc részes, minden regény egy-egy testvér történetére fókuszál.

Miről fog szólni a 3. évad?

A következő szezon középpontjában Penelope és Colin kapcsolata áll. Ezzel az alkotók felborították a sorrendet. Ezen a rajongók megdöbbentek, mivel először Benedict története következne. Penelope és Colin románca évekkel később játszódik, így pontosan nem lehet tudni, mennyit változtatnak a történeten a könyvekhez képest.

A hivatalos leírás alapján igazán fordulatos szezonra lehet számítani.

Penelope Featherington végre feladta Colin Bridgerton iránt régóta tartó szerelmét, miután meghallotta a becsmérlő szavait az elmúlt évadban. Úgy döntött, itt az ideje, hogy férjet találjon, lehetőleg olyat, aki elegendő függetlenséget biztosít számára ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol anyjától és nővéreitől. De önbizalom híján Penelope kísérletei látványosan kudarcot vallanak.

Ekkor tér vissza Colin új külsővel és önfeledten nyári utazásairól. De elkeseredik, amikor ráébred, hogy Penelope - az egyetlen személy, aki mindig is olyannak tartotta, amilyen volt -, távolságtartó vele. Colin alig várja, hogy visszanyerje barátságát, és felajánlja, mentorálja Penelopét azért, hogy segítsen neki férjet találni ebben a szezonban. Ám amikor a leckéi túlságosan jól működnek, Colinnak meg kell küzdenie azzal, hogy Penelope iránti érzelmei valóban csak barátiak-e.

Penelope és Colin kapcsolatának az idején Benedict már nős. Így az szinte biztos, hogy Benedict feleségét, Sophie-t ebben az évadban még nem ismerhetjük meg. Persze az is előfordulhat, hogy valamilyen formában feltűnik, de az a következő évadot borítaná fel. A forgatókönyv biztosan nem követi szorosan a regény cselekményét, mivel forgattak plusz jeleneteket. Az egyik történetszál annyira sötét lett, hogy végül kihúzták, így kérdés, mire számíthatnak a rajongók.

Kik térnek vissza?

Jó hír, hogy Simone Ashley visszatér, mint Kate, és Jonathan Bailey-t is láthatjuk Anthony Bridgerton szerepébe. Sajnos Regé-Jean Page nem szerepel a harmadik évadban, vele utoljára az első szezonban találkozhattak a rajongók. Phoebe Dynevor, aki Daphnét alakította ebben az évadban nem tűnik fel. A színésznő korábban azt nyilatkozta, nem tudott részt venni a forgatáson, de nem kizárt, hogy találkozhatnak még vele a nézők.

Történt egy csere is, Francescát korábban Ruby Stokes alakította, aki egy másik sorozatban kapott főszerepet. A színésznőt a harmadik évadban Hannah Dodd váltja, remélhetőleg már marad a sorozat végéig. Új szereplők is csatlakoztak a stábhoz, Daniel Francis Marcus Andersont alakítja, Sam Phillips Lord Debling szerepében tűnik fel, James Phoont pedig Harry Dankworth-ként láthatjuk a sorozatban. Az előzetes információk szerint Edwina és Eloise barátja, Theo is visszatérnek.

Mikor jön az új évad?

Sajnos a Netflix még nem jelentette be a premier dátumát. 2022 nyarán kezdték el forgatni a szezont, de a munkálatok, és az újraforgatások miatt csak februárban fejezték be a jelenetek rögzítését. Az alkotók korábban azt nyilatkozták, hogy a Sarolta királynőről szóló sorozat után érkezik az új évad, az májusban lesz, így remélhetőleg még nyár előtt jönnek az epizódok.

Lesz negyedik évad?

A negyedik évadot még nem jelentették be, de a sorozat eddig nagyon jól szerepelt. A Bridgerton jelenleg is a legnépszerűbb szériák közé tartozik, ezért nincs ok aggodalomra. Shona Rhimes korábban már elárulta, elkezdtek dolgozni a negyedik évad tervein, de a forgatásokat még nem kezdték meg. A kérdés már csak az, kinek a történetéről fog szólni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves