Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 romantikus könyv, amit érdemes elolvasnod tavasszal

2024. március 25.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyvek könyv könyvajánló romantikus könyv
5 romantikus könyv, amit érdemes elolvasnod tavasszal
© Shutterstock

Megérkezett a tavasz, és nincs is jobb, mint egy napos délutánon elmerülni egy romantikus könyvben! 


Sok izgalmas romantikus könyv jelenik meg idén, már tavasszal elárasztják a könyvesboltokat. A népszerű könyvek korábban számos olvasót meghódítottak, nem véletlenül. Az alábbi regények bővelkednek fordulatokban, vicces szituációkban és szívszorító pillanatokban

Emily Henry - A könyvek szerelmesei 

Az írónő romantikus könyveit sokan szeretik, hiszen mindegyik nagyon szórakoztató, ez sem kivétel. Nora Stephens egész életében a könyvekkel foglalkozott, elolvasott mindent. Ő viszont határozottan nem egy romantikus regényhős. Sosem kellett megmenteni, nem laza, vagy nyugis álomnő, egy irodalmi ügynök, aki jól végzi a munkáját. Az élete ennél nem is lehetne valóságosabb, hiszen helyes pincér, vagy aranyos gyerekorvos helyett egy morogva irodalmi ügynökkel találkozott, akivel már többször keresztezték egymás útjait. Charlie tisztában van vele, hogy nem az a tipikus álomférfi, valamiért mégis folyton egymásba botlanak, ez pedig alapjaiban változtatja meg a saját történetüket.  

romantikus-konyv-2024

Carley Fortune - Várlak a tónál 

Az írónő korábbi könyve, a Minden elmúlt nyár nagy sikert aratott, az új regénye áprilisban jelenik meg magyarul. Fern Brookbanks a 20-as évei elején mindössze egyszer találkozott Will Baxterrel, és egy felejthetetlen napot töltöttek el együtt. Rossz volt az időzítés, de a kémia határozottan működött, ezért megbeszélték, hogy egy év múlva találkoznak. Fern elment a találkozóra, Will azonban nem volt ott. Évek teltek el, Fern gondolataiban folyton szerepelt Will, és meghatározta az életét. A 32 éves nő sorsa nem úgy alakult, ahogyan szerette volna, nem hódította meg a nagyvárost, helyette egy tóparti panziót vezet. Ám egy váratlan pillanatban, megjelenik Will, 9 évvel később az első találkozásuk után. Fern világa a feje tetejére áll, és fogalma sincs, vajon megbízhat-e a férfiben. 

romantikus-konyv-2024

Curtis Sittenfeld - Vicces-romantikus 

Sally Milz szívét egy párszor már összetörték, ezért jelenleg nem keresi a szerelmet. Tökéletesen megelégszik a munkájával, hiszen jeleneteket ír egy Éjjeli Baglyok című szombati tévéműsor számára. Ám Sally egyik munkatársa, Danny randizni kezd egy színésznővel. A nő csodaszép, és népszerű, míg Danny csak egy átlagos pasi. A szituáció megihleti Sallyt, hiszen szerinte nem működnek az olyan kapcsolatok, ahol ennyire nagy a különbség, és kizártnak tartja, hogy fordítva életképes ez a felállás. Egészen addig, amíg nem találkozik Noah Brewsterrel, a sármos popsztárral, aki eddig csak modellekkel járt, de a közös munka során azonnal érzik a szikrákat. Sally pedig kénytelen elgondolkodni az elméletén. 

romantikus-konyv-2024

Dolly Alderton - Jó alapanyag

Tavasszal érkezik Dolly Alderton új könyve magyarul, ami a vélemények alapján legalább annyira intenzív és elgondolkodtató, mint az írónő korábbi művei. A kapcsolatok mindig elkezdődnek valahogy, és előfordul, hogy véget is érnek. Andy kapcsolata véget ért Jennel, és még mindig nem érti hogyan. Teljes zűrzavar van az életében, mivel nincs hol laknia, nem halad a karrierje, és nem érti, miért nőtt fel hirtelen mindenki körülötte. Miközben ezekre a kérdésekre keresi a választ, próbálja megfejteni az elromlott kapcsolata rejtélyét, és azon ügyködik, hogyan tudná visszaszerezni Jent. 

romantikus-konyv-2024

Ann Napolitano - Helló, gyönyörűm

A Padavano nővérek nem csupán testvérek, de egymás legjobb barátnői is. A szövegségük nagyon erős, ezért mindent megosztanak egymással. Egyikük, a temperamentumos Julia találkozik egy különleges férfivel. William Waters élete nem volt egyszerű, olyan családban nőtt fel, amelyben a szülei képtelenek voltak szeretettel fordulni felé. Ám Julia hatására teljesen megváltozik minden, de még ez is kevés ahhoz, hogy a múltjából áradó sötétség ne árnyékolja be a jövőjét. Will azonban nem Juliának önti ki a szívét, hanem a testvére, Sylvie lesz a bizalmasa. Ez a döntés nehéz helyzetet teremt, ami a nővérek közötti szövetséget is megingathatja. 

romantikus-konyv-2024
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves