Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 könyv, amit nagyon várunk 2024-ben

2024. január 01.

4 perc olvasás

Kovács Gréta

könyv Karl Lagerfeld könyvbemutató Drew Barrymore enola holmes könyvajánló
5 könyv, amit nagyon várunk 2024-ben
© Shutterstock

A következő könyvek izgalmasabbá, szebbé és érdekesebbé fogják tenni a mindennapjaidat a jövő évben. Érdemes őket elolvasni, millió ember rajong értük! Mutatjuk is 2024 legjobban várt könyveit.


Bár a 2023-as évben rengeteg olyan izgalmas regény jelent meg, melyet öröm volt kiolvasni, a 2024-es év sem volt szűkölködni az érdekes könyvekben és az önéletrajzi írásokban. Most azokat a régóta várt sikerlistás, világszerte bestseller eladásokat produkáló könyveket gyűjöttük össze, melyek a következő pár hónapban fognak megjelenni magyar nyelven, magyar kiadásban. 

A következő izgalmas könyvek megjelenése 2024 első felére várható! 

Náray Tamás – Barbara - Az esély (3. kötet)

Náray Tamás író, festő, művész, Magyarország egykori legendás divattervezője nagyívű történelmi családregénysorozatával végleg belopta magát az emberek szívébe. Barbara című művének harmadik és egyben utolsó fejezetében, Az estély című kötetben lezárja azt a 100 évvel ezelőtti történetet, ami egykor az 1920-ban kirobbanó lengyel-szovjet háború korában kezdődött. Izgalmak, tanulságok, fájdalmak és nehézségek, bújkálás a háború borzalmai elől és országokon átívelő menekülés szerepel a kötetben, aminek főhőse, Barbara Sobol azt vallja, hogy a sorsát nem a külső tényezők, hanem a saját tettei alakítják. Izgalmas, inspiráló és életértékelő olvasmány mindenki számára.

Náray Tamás – Barbara - Az esély (3. kötet) 6499 Ft (Helikon Kiadó) 
Náray Tamás – Barbara - Az esély (3. kötet) 6499 Ft (Helikon Kiadó) 

William Middleton – Paradise now - Karl Lagerfeld csodálatos élete

Karl Lagerfel, a Fendi és a Chanel ikonikus divattervezője, William Middleton újságíróval együtt ült le és készítette el a memoárját, még a 2019-es halála előtt. Élete, karrierje történetében betekintést nyerhetünk abba, milyen is volt az igazi Karl Lagerfeld az elegáns fekete napszemüveg mögött: hogyan viselkedett a divatbemutatók előtt és hogyan tervezte meg élete legjelentősebb kreációit, de az is kiderül, hogy milyen kapcsolat fűzte pontosan szeretett macskájához, Choupette-hez. Divatrajongóknak, a luxus és a sztárok világa iránt érdeklődőknek, valamint a az önéletrajzi könyvek gyűjtőinek kötelező olvasmány! 

William Middleton - Paradise now - Karl Lagerfeld csodálatos élete 8499 Ft (Trubadúr Kiadó)
William Middleton - Paradise now - Karl Lagerfeld csodálatos élete 8499 Ft (Trubadúr Kiadó) 

Pamela Anderson – Szeretettel, Pamela

Pamela Anderson, a '90-es évek szexszimbólumaként, a Baywatch egykori színésznőjeként évtizedeken át megbélyegzett nőként élte az életét: ennek azonban már vége. Önéletrajzában kíméletlen őszinteséggel, maszk és tabuk nélkül beszél az őt ért megrázkódtatásokról és traumákról; arról, hogyan fedezték fel és hogyan lett a Baywatch színésznője, de abba is beavatja az olvasót, milyen érzés volt a nyuszis magazin legtöbbet fotózott sztárjának és egy akaratától függetlenül kiszivárgott szexvideós botránynak az áldozata lenni. Lebilincselő olvasmány, tele tanulságokkal! 

Pamela Anderson - Szeretettel, Pamela 579 Ft (Trubadúr Könyvek)
Pamela Anderson - Szeretettel, Pamela 579 Ft (Trubadúr Könyvek)

Drew Barrymore – Egy lázadó háziasszony 

Drew Barrymore-t elsősorban színésznőként és televíziós műsorvezetőként ismerhetjük, ebben a könyvében azonban az otthonáról, a konyhájáról, a kedvenc ételeiről és a személyes életéről ír. A színésznő az első életmód- és szakácskönyvében 36 db csodásan dokumentált családi receptet találhatunk, melyeket személyes esszék és történetek kísérnek arról, hogyan került a konyhába, tanult meg főzni, ültetett kertet és nevelte fel az első csirkéit. Ezeken a témákon kívül azonban szó lesz még a saját tapasztalásairól és arról, hogyan próbálja megélni a mindennapi élet örömeit családanyaként. 

Drew Barrymore - Egy lázadó háziasszony 8990 Ft (Kossuth Kiadó)
Drew Barrymore - Egy lázadó háziasszony 8990 Ft (Kossuth Kiadó)

KERRY FISHER – AZ ANYA, AKI LEHETTEM VOLNA

Az év legjobban várt regénye, az Anya, aki lehettem volna a jelenlegi legtöbbet eladott bestseller kortárs irodalom kategóriában – ez pedig nem véletlen. Lebilincselő és gondolatébresztő olvasmány olyan kérdéseket feszeget, mint a gyermekkori traumák, a begyógyulatlan sebek, a családalapítás, a gyermeknevelés és az önálló élet megteremtése, távol a biztos családi háttértől. De vajon, van-e az az élethelyzet, mikor helyes döntésnek tűnik az, hogy elhagyjuk a szeretett gyermekünket, akit a világon legjobban szeretünk? Az író erre a kérdésre keresi a választ.

Kerry Fisher - Az anya, aki lehettem volna 6499 Ft (Álomgyár Kiadó) 
Kerry Fisher - Az anya, aki lehettem volna 6499 Ft (Álomgyár Kiadó) 
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves