Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 izgalmas könyv, amit el kell olvasnod januárban

2024. január 03.

3 perc olvasás

ELLE

könyvek könyv könyvajánló regény
5 izgalmas könyv, amit el kell olvasnod januárban
© Shutterstock

Itt a január, mutatjuk a legizgalmasabb könyveket, amelyeket biztosan imádni fogsz! 


Sok izgalmas megjelenés várható 2024-ben, a kiadók már számos kiadványt bejelentettek. Januárban is lesznek újdonságok, ezeket a könyveket például garantáltan nehéz lesz letenni

Catriona Silvey: Találkozzunk egy másik életben

A könyv két ember különleges kapcsolatát ábrázolja, akik több életben is találkoznak, így a sorsunk folyton összefonódik. Thora és Santi idegenek egymásnak egy idegen városban,
ám egy véletlen találkozás után összekapcsolódik a sorsuk. Azonnal szimpatikusak egymásnak, hiszen rokonlelkek és mindketten többre vágynak. Ám egy tragikus baleset véget vet a dolognak, de végül ismét egymásra találnak. Folyton keresztezik egymás életét, ami nem véletlen, és nekik kell rájönniük, hogy miért találkoznak, mielőtt véget érne az utolsó életük. Ha szereted az Az Outlander-könyveket és Az időutazó feleségét, ez a regény is tetszeni fog. 

Robert Galbraith: A hömpölygő sír 

Robert Galbraith, vagyis ahogyan sokan ismerik J.K. Rowling, regényében Cormoran Strike magánnyomozót egy aggódi apa keresi fel, mivel a fia belépett egy vallási szektába. Az Egyetemes Humanitárius Egyház első pillantásra egy teljesen jól működő egyház, akik a jobb világ megteremtésén munkálkodnak, de a felszín alatt sok a rejtély. Strike megmagyarázhatatlan halálesetekre bukkan, ezért a társa, Robin Ellacott beépül a szektába. Ám azzal még ő sem számol, hogy sok dolgot fel kell áldoznia a nyomozás érdekében. 

Tina Turner: My Love Story - Az én Love storym

Tina Turner élete tele volt magaságokkal és mélységekkel. A tavaly elhunyt énekesnő ebben a könyvben a saját szavaival mesél a sikerről, bánatról és szerelemről. A könyv már évekkel ezelőtt nagy sikert aratott, a kritikusok szerint megdöbbentő őszinteséggel és földhözragadtsággal meséli el az énekesnő a történetét.

Ali Hazelwood: Sakk-matt

Ha az évet egy könnyed, romantikus regénnyel indítanád, akkor imádni fogod Ali Hazelwood könyvét. Az írónő a romantikus műfaj egyik mestere, a BookTokon nagy sikert arattak az elmúlt években a könyvei. Mallory Greenleaf felhagyott a sakkal, miután 4 évvel ezelőtt a sport romba döntötte a családját. Minden erejével a családjára és az unalmas munkájára fókuszál. Egészen addig, amíg egy jótékonysági sakkversenyen le nem győzi Nolan Sawyert, aki sokáig veretlen volt. Ez teljesen felborítja a terveit, hiszen legfőbb célja, hogy távol tartsa a családját a sakktól, de azt sem felejtheti el, hogy vonzódik a titokzatos stratégához. 

David John, Hyeonseo Lee: A lány hét névvel - Szökésem Észak-Koreából

Hyeonseo Lee önéletrajzi könyvét sokan olvasták már, ha esetleg még nem volt rá alkalmad, itt a lehetőség. Hyeonseo Lee a gyerekkorát Észak-Koreában töltötte, és egyike azoknak, akik megszöktek az országból. Az önéletrajznak köszönhetően az olvasó bepillantást nyerhet a világ egyik legzártabb diktatúrájába, miközben megismerheti Hyeonseo Lee menekülésének a történetét. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves